Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Нема их уопште. ТРОЛОЛОЛОЛО
Пребациш на латиничну...
Алт+91 и Алт+93.
Ček, a kako na latiničnoj srpskoj tastaturi?
AltGr+f i AltGr+g
И АлтГр+Њ за ону усправну црту.
Могли би да напишете како се ставља усправна за ћирличну
AltGr+f i AltGr+g
Hvala, gospođo Božen!
'Oće se otključavati opet ona tema sa crtanjem svetaca?
Hoće, valjda, kad dođe Džimi, tako je napisao. Jedino ako ga pre toga ne utepaju muslimanski fanatici zbog crteža i otvaranja grešne teme. :)
Алт+124
Фала Еди ;)
Ништ'. :)
Pitanje za ljubitelje likovne umetnosti. Naime radi se o slici na kojoj je naslikana devojka u plavom korsetu koja drzi crveni obruc kao onaj sto ga deca vrte oko struka. Devojka je malo predimenzionirana pa je skoro iste velicine kao i toranj koji se nalazi u pozadini. Tu sliku sam video u nekoj galeriji kad sam proslog meseca bio na Zlatiboru. Kostala je 47 000 ako se secam. Zna li iko koja je slika u pitanju?
Jel se nešto bitno desilo u mom odsustvu? Ko je sve plakao što me bilo nije? Jel neko nešto jebo u međuvremenu?
Ajd priznaj da oces da drkas na tu djevojku
Pošto ktitori placaju 200 dinara za neke opcije, a moderatori svojom funkcijom su dobili te opcije besplatno plus jos neke druge, znaci njima ostaje 200 dinara u džepu i to im dođe kao plata. E da li im Kaizen uplaćuje socijalno?
Koliko je prosečna dužina skoka u dalj iz mesta? Ja sam prošgle godine mogdao metar i 30 i dobio keca a sad sam se popravio na metar 85-90.
Koliko je sati?
Zašto je definicija "Paradoks jedinstvenosti" skinuta sa naslovne ?
Loze matori za sat i po pocinje basket!!!!
To ima veze i sa visinom a i sa odrazom, ja sam pre 3 godine skakao 210 ko iz picke...
a visok sam 180, a neko sto je 190 visok jskocio je 215-220... Znaci vaznu ulogu ima odraz, ali i visina..
Hteo sam da kazem, nema sa proseka za visinu, moze neko od 200 da skoci manje od onog sto je visok 190.. Zavisi kakav ti je odraz itd...