Разноразно питање

1. Košta papreno, mogu zamisliti.

Da li to znači da obmanjuju potrošače lažima?

ovo ja pitam onako, dosadno mi do kurca....

2. Naš kako.

Alpsko mleko se transportuje u kontejnerima zlatnim, do milkine fabrike gde rade mrmoti, ptice i slonovi. Mrmoti zavijaju čokoladu u foliju, ptice kenjaju ono belo, pa se tako pravi čokolada sa flekicama, a slonovi sve to mešaju surlama.

A pitaš se što je mleko skupo. To su bre Alpi, snega u pičku materinu, treba da se izvadi mehanizacija da se očisti sneg da bi krave mogle da dođu do trave jebene.
    Pa onda dizel gorivo treba da se kupi jer u onim muzarama imaju Webasto da im odmrznu vime.

Trista kuraca moj skočimiše, nije to ko kod nas, izmuzeš kravu i RK! u kakao, i eto čokolada.

Ovo je umetnos.

3. Pa onda dizel gorivo treba da se kupi jer u onim muzarama imaju Webasto da im odmrznu vime.

Hteo je da kaže benzin, dizel se zaledi na velikom minusu, ned'o Bog da neko ne pomisli da troluje...

4. Ne, mislio sam na dizel, hvala što me ispravljaš, ali nemoj to da radiš jer mi žestoko ide na kurac.

5. Знам да овде има школованих музичара, па бих да питам: колимо часова певања обичан смртник средње талентован треба да узме да би довео у ред своје певање?
    Ако овде има оних који су узимали часове певања чисто онако, ван неке музичке школе или хора, нека поделе са мном неко искуство.
    озбиљно питам, хвала унапред :)

6. Контам да цела Швајцарска не произведе толико млека колико треба за све Милке које се праве на овом свету што бих нагласио.

7. Imama adsl, a u paketu s njima imam između ostalog i vajrles. Interesuje me, pošto se ja internetom "snadbijevam" iz kabla, znači kabao mi je utnut u kompjuter, a ako se neko nakači na vajrles, usporava li mi se internet?

8. Успорава.
    Јер је то једна иста конекција и ако је теби брзина при скидању 200кбпс, а неко још крене да скида, подијелићете по 100кбпс нпр...

9. Da pitam narode, koji je film kada dvojica likova karaju na prozoru neke dvije kurave, pa onda nesto one zbore a jedan od njih dvojice veli njima da umuknu, ili tako nesto. Inace domaci film je u pitanju. :)

10. Imam i ja pitanje... Imam onaj (nije da se hvalim) pametni telefon (k! moj pametni) pa sam hteo da pitam da li će se sam noćas prebaciti na letnje računanje vremena ili jok? Moram da znm da bih navio budilnik, moram rano da ustanem...

11. Vesli Snajps
    Da pitam narode, koji je film kada dvojica likova karaju na prozoru neke dvije kurave, pa onda nesto one zbore a jedan od njih dvojice veli njima da umuknu, ili tako nesto. Inace domaci film je u pitanju. :)

http://vukajlija.com/forum/teme/20473-zna-li-neko-koji-je-ovo-film?strana=55#post_2332891

Ту питај :)

TheWaveRider
    Imam i ja pitanje... Imam onaj (nije da se hvalim) pametni telefon (k! moj pametni) pa sam hteo da pitam da li će se sam noćas prebaciti na letnje računanje vremena ili jok? Moram da znm da bih navio budilnik, moram rano da ustanem...

Па требао би да се пребачи ако је подешено све како треба, тј временска зона и које је доба...

12. Koliko znam, čak i neki malo stariji modeli nesmart telefona prebacuju sami. lolo
    Samo u podešavanjima uđi na datum i vreme i čekiraj opciju "automaCko neki kurac-palac za vreme".

13. Па требао би да се пребачи ако је подешено све како треба, тј временска зона и које је доба...

Tako sam i mislio... Hvala.

14. Намести ти да звони сат времена раније за сваки случај ако већ нумеш да подесиш аутомацко ажурирање времена.

15. Pa ko će ga znati, možda je i namešteno...

16. Зна ли неко како се на таблет намешта утомацко подешавање времена( није да се фалим).

17. Зна ли неко како се на таблет намешта утомацко подешавање времена

Samo ništa ne čačkaš.

18. Ne, mislio sam na dizel, hvala što me ispravljaš, ali nemoj to da radiš jer mi žestoko ide na kurac.

Interesantno, tek sad videh. Dobro je da znam da si mnogo zajeban, ćuti dok ide na kurac sve je ok, kad ide u nešto drugo ne valja...

19. Evo i da potvrdim, može biti od koristi nekome: Upravo sam navio alarm na telefonu da vrišti u 8, i pisalo je "alarm će se aktivirati za 6 sati i 50 minuta"... Sto znači, sam se prebacuje.
    P.S. Laku noć, odo ja.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.