Разноразно питање

1. Interesantno, tek sad videh. Dobro je da znam da si mnogo zajeban, ćuti dok ide na kurac sve je ok, kad ide u nešto drugo ne valja...

U redu je. Jedi taj sutlijaš.

2. U redu je. Jedi taj sutlijaš.

Vau.

3. ЈУУХУУ... :)

Знам да овде има школованих музичара, па бих да питам: колимо часова певања обичан смртник средње талентован треба да узме да би довео у ред своје певање?
    Ако овде има оних који су узимали часове певања чисто онако, ван неке музичке школе или хора, нека поделе са мном неко искуство.
    озбиљно питам, хвала унапред :)

4. 6 mjeseci do godinu dana.

5. Ne slazem se, treba 3 do 8 godina.

6. Скочко, а ти си већ узимао часове, или отприлике кажеш?

7. Pitaj Jebaca koliko se spremao za audiciju i kako. I da li je u toku takmicenja isao na neke casove. Sigurno je radio na glasu cim je pobedio u onako zestokoj konkurenciji.

8. Ne slazem se, treba 3 do 8 godina

ne mislim ja za opersku pevačicu da se školujem, nego samo malkice da mogu koliko toliko da pogađam tonove. :)

Zavisi.

Od čega sve zavisi?

9. ko te uči, koliko si zainteresovana i sa čime počinješ :)

10. Pitaj Jebaca koliko se spremao za audiciju i kako. I da li je u toku takmicenja isao na neke casove. Sigurno je radio na glasu cim je pobedio u onako zestokoj konkurenciji.

ŠKK?! Troluješ Papet ili?!

11. troluje, Jebač je bio treći, nije pobedio

12. Pa eto, ja sam bio neškolovan a talentovan, i odvedu mene u gracki hor, onaj me proglasi za apsolutnog sluhistu i turi me u prve tenore. I onda sam 6 mjeseci učio da kontrolišem glas, falsete, vibrate i te munje.
    U međuvremenu sam prešao u bariton-basove jer mi lakše ali i dalje mogu da pjevam tenorske dionice bez problema.
    Kasnije sam odustao od hora jer nije više bilo onoliko dobre pičetine, sad sve nešto budibogsnama.

13. ŠKK?! Troluješ Papet ili?!

Ih, sad kao ne znaš...

14. e, sad. profesorka muzičkog mi je postavila dijagnozu da sam malo intonativno nestabilna i nije htela da me primi u hor. tad mi glas nije bio zagrejan i imala sam tremu!!! PRAVDA ZA MENE!!!!1
    inače profesorka okreće oči kad zapevam jer ja pevam narodne pesme, a ne operu. tako da bih volela da neko neutralan proceni moje pevanje. :)

15. Jebač je bio treći

Koje takmičenje je u pitanju?

16. tako da bih volela da neko neutralan proceni moje pevanje. :)

De zapevaj, procenićemo...

17. ako nisi primljena u školski hor onda je najbolje i da ne razmišljaš o časovima pjevanja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.