Разноразно питање

1. Kol'ko je Kazan oladio ove iz FIAT-a da ih reklamira?
    Da nije uzo Multiplu, pu pu, ne daj bože, daleko bilo, pomer se smesta?!

2. 7,3% po prodatom automobilu...

3. 7,3% po prodatom automobilu...

Od onih koji su kupili preko njegovog linka?! Hehe, cenkao se džukac, za tih 0.3% garant...
    Bruce, šta je s Kurdom? Ako nije tajna naravno.

4. Кажу извоз нам скочио за 30% због Фиата, бем ти лебац...

5. Zajebavam se, otkud ja znam koliko se naplaćuje reklama?
    Kurd ne dolazi već neko vreme, verovatno čovek ima nekih obaveza, nije prvi put da neki mod ne može doći.

6. Пичи мени поред куће сваки дан воз пун тих нових Фијата, баш сам данас видео један вагон на коме пише "За Кајзена".

7. Zajebavam se, otkud ja znam koliko se naplaćuje reklama?

Није истина, добро знаш да је Каизен овом рекламом (коју нисам баш видео, лоло) популаризовао фијат до те мере да нам је извоз порасто, да се тако изразим, за 30% бре... Каизен патријот мисл.

8. Немамо рекламе, пишај по сиротињи!

9. Izlogovo me telefon kad se ugasijo moro sam da vidim reklamu za gomno.

10. Не видим те рекламе ни кад сам преко телефона на сајту... Ни кад сам излогован преко телефона на сајту... КАКО ТО?

11. Možda ti je telefon krntija kao moj?

12. НИЈЕ! ПОВУЦИ РЕЧ! МОТОРОЛА БРЕ! лололо

13. eheheheh, vidio sam kad sam se izlogov'o sa svog hiperkul telefona koji ima internet, pa čak i vukajliju može da otvori :kako-sam-kul:
    :p

14. Па знам како изгледају рекламе јбт! :Д
    Само ову нисам видео. Мада је стварно крш, могли су оно ко Нивеа, целу позадину да узму. Талијани се само нешто шкртаре...

15. Mala Vidra
    eheheheh, vidio sam kad sam se izlogov'o sa svog hiperkul telefona koji ima
    internet, pa čak i vukajliju može da otvori :kako-sam-kul:
    :p

Volim i ja tebe Vidro. I sviđaš mi se, al jebiga, neću Marku da kvarim sreću, dobar je čoek. <3

16. Moja Nokija taman ide tako na net da može samo tekst i to uz tonu zumbiranja da gleda. A inače mu ne radi zvono, što je odlična stvar!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.