Ako imaš sluha i prirodno lep glas, brzo ćeš naučiti, ako nemaš sluha, teško ćeš naučiti. Eto, i naravno vežbanje, puštaš tonove i melodije i pokušavaš da ubodeš. Ili pustiš neku pesmu i pokušavaš da pevaš tercu, kvintu, kvartu, oktavu itd.
inače profesorka okreće oči kad zapevam jer ja pevam narodne pesme, a ne operu. tako da bih volela da neko neutralan proceni moje pevanje. :)
E to je to, moraš da naučiš da kontrolišeš glas, da ubadaš tačno tonove, da ne bude stalno vibrato i drhtanje, nego jasno.
Au, bre, na televiziji neki frizer kad je stao da govori, kao kineski da slušam sad sam stala da pitam šta znači nešto, samo sam zaboravila kako je rekao, dok mi došla struja... Nešto na ''m'' imalo je i ''š'' i ima veze, valjda sa šiškama, možda neko ima pojma? Ne znam zašto me zanima, ali ubija me sad. lololo
Samo sam te čekala da se javiš, baš sam znala. :D JAo, ne mogu sad da se setim, imala sam u glavi, ali je nestala struja i zvala baba na sarme, pa sam zaboravila. Ali znam da je počinjalo na ''m'', nešto molenš, molnš... Kao neki, valjda stil. o.O
@Стеван
Ko će ga znati, lik je koristio toliko bombastične izraze, tipa neki nešto rez, pa ovakva i onakva lokna, da se zabrineš kad sledeći odeš kod frizera ako to ne bude neki doktor nauka.
Ako imaš sluha i prirodno lep glas, brzo ćeš naučiti, ako nemaš sluha, teško ćeš naučiti. Eto, i naravno vežbanje, puštaš tonove i melodije i pokušavaš da ubodeš. Ili pustiš neku pesmu i pokušavaš da pevaš tercu, kvintu, kvartu, oktavu itd.
E to je to, moraš da naučiš da kontrolišeš glas, da ubadaš tačno tonove, da ne bude stalno vibrato i drhtanje, nego jasno.
I narodne se mogu pjevati bez trilera i vibriranja.
Mnogo ljepše zvuči u nekim situacijama.
Kontrola majka.
Dobro, to da Skočimišu, ali obično ljudi "tresu" glas da dobiju na drami, jer ne znaju da kontrolišu.
ББРС 97, ако си у Београду, имаш сјајног професора за мале паре, Слобо Пјешчић, од апсолутних дудука је направио крштене студијске певаче.
Хаха, Слобо Пјешчић, зар он није у Подгорици стациониран?
Crnogorac u Podgorici? Ju mast bi kiding.
taj rad! koliko vremena treba da se to nauči? mogu ja donekle da pevam i bez toga, ali sa trilerom mogu baš dugo da pevam.
Nemam pojma, ja ne znam da pevam, nisam išao u muzičku, niti sam ikad pevao negde, osim iz sprdnje.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZEHsIcsjtdI#t=60s
Au, bre, na televiziji neki frizer kad je stao da govori, kao kineski da slušam sad sam stala da pitam šta znači nešto, samo sam zaboravila kako je rekao, dok mi došla struja... Nešto na ''m'' imalo je i ''š'' i ima veze, valjda sa šiškama, možda neko ima pojma? Ne znam zašto me zanima, ali ubija me sad. lololo
šišmiš?
Samo sam te čekala da se javiš, baš sam znala. :D JAo, ne mogu sad da se setim, imala sam u glavi, ali je nestala struja i zvala baba na sarme, pa sam zaboravila. Ali znam da je počinjalo na ''m'', nešto molenš, molnš... Kao neki, valjda stil. o.O
Molneš, to je kad je kosa uvijena a ustvari nije uvijena pa onda mnogi misle da je uvijena a ona nije uvijena
Znači.... Talasasta?
Ma zezam se
Aaaa, to ona fora kao imaš tri sardine. :)
Aj da kažem da. E Smorka hoćeš telefon GT540? Dobijaš dve baterije, memorisku od 2gb i još jedan telefon gratis
Месечарко, шишке се често налазе под МиШком. Да није то?
@Drug Raja _-_
Ne hvala, inače imaš temu kupujem-prodajem ovde na Vuki, probaj.
http://vukajlija.com/forum/teme/21264-kupujem-prodajem-menjam#post_1042913
@Стеван
Ko će ga znati, lik je koristio toliko bombastične izraze, tipa neki nešto rez, pa ovakva i onakva lokna, da se zabrineš kad sledeći odeš kod frizera ako to ne bude neki doktor nauka.
Zna li neko kakav hack za čipove na texas holdemu?