Разноразно питање

1. Hoće li to značiti da će i taj ban biti šala samo?

2. jebemliga, ako primetimo uvredu posle ponoći možda i ostane ban..

3. A neću ipak... To mi dođe kao pucanje u streljani. Nema zabave.

4. Zabeležiću i to, hvala. Nervira me, ovamo znam sve o štetnosti i baznosti nikotina, a moram da čekam još godinu i po da vidim neka konkretna rešenja što se terapije tiče. Ako ima još neko neke preporuke, slobodno mi pošaljite na PVT, taman ću se valjda pripremiti do juna. :)

5. Smorena, pazi da ti kaže Wave tvoj nešto...
    Ja uopšte ne verujem u ta sranja koja će ti navodno pomoći da ostaviš cigare. Tako nešto, po mom mišljenju, ne postoji... To ti je sve odavde :čukam se uglavu:
    Pazi, moj ćale je pušio preko 20 godina, preko 2 paklice... a onda su počeli problemi sa 'ladnim nogama. Majka (inače lekar) lepo ga zaplaši, i on kaže nema više. Samo bacio. Nikad nije pripalio!
    Pa ti savetujem, pričaj sa majkom. Mislim da iako nije karakter, da to može uraditi za svoju ćerku. Kaži joj da ako te voli, da mora to sranje da baci, jer time škodi sebi, a na taj način povređuje tebe (i celu porodicu). Reci joj, da ako ne može zbog sebe, nek uradi to zbog tebe... Lomi je na emocije. Majka je slaba na svoju decu...
    P.S. Držim ti fige....

6. Smorka, ispricaj joj sve price, sto i sama verovatno znas, kako ona u stvari kad pusi vise truje tebe (njenu finu cerku), nego sebe, i treba da razmislja malo i o svojoj cerki...
    Tako sam ja bar majku smanjio sa malo preko pakle, na jedno 5 cigara dnevno, od kojih 3 na poslu (ili bar kaze 3 lolololo). Ja nisam pusio nikad cigare, mislim sve ukupno ako sam popusio 20-30 cigara, racunajuci sve vrste, pa i nisam nikad bio zavisnik, ali jednostavno te cigare sto sam popusio, to je bilo da ne kuliram drustvo, zajebancija i sl. ipak mislim da ako sam resis, to je reseno... Ali ja tako mislim, sto ljudi sto cudi...sto vukajlijasa 400 duplih...lololololo
    Ili je vezi da ne moze da pusi... :)))

7. Wave: Znam tu priču, isto je komšija, kuća preko puta tako ostavio cigarete, njegov poznanik se šlogirao (krti krvni sudovi, jelte), pa je on odmah taj dan ostavio cigare. A ona, ja ne znam, mislim da puši od srednje škole, pripaljivala je ponekad i dok sam ja bila u stomaku (that turned out great, gluva sam na jedno uvo), to o škodljivosti ne znam da li će je uplašiti, pokušavala sam, i ona to sve zna na pamet, možda nisam insistirala dovoljno često. Glavno, nije kupovala mleko kad je bila ova havarija. xD A jooooj, emocije.... Ajde, mogu da probam, samo što sam ja totalni duduk za iskazivanje ili pokazivanje istih, nije da ih nemam, ali, mnogo je to meni sve komplikovano, kacam robot, je l'. Pokušaću, naseckaću lukac, pa možda i zaplačem. :D Hvala puno na savetu, dobra ljudska bića. :)

Smorka, ispricaj joj sve price, sto i sama verovatno znas, kako ona u stvari kad pusi vise truje tebe (njenu finu cerku), nego sebe, i treba da razmislja malo i o svojoj cerki...

E, ali ja sad nisam mnogo tamo, ali dobro, igraću na ćaleta, kao truje njega. ;)

8. Al pazi, nemoj je terati da smanjuje. Ja msm da je to greška. Posle određenog vremena povećaju, a nikad neće ići da još više smanji.
    Nek baci. Samo kaže aupičkumaterinu!!!! Nema više!
    Ma i ne moraš plakati, al joj kaži ako te voli da to mora da dokaže i to tako što će prestati. Traži da ti pokaže da joj značiš više od jebenih cigara!!

9. Uh, dobro je, inače mi to plakanje ne ide mnogo od ruke. :) Pokušaću, biće baš teško, ali valjda na leto kada je lepo vreme bude imala malo više volje. Za sada je samo tamo ćale, a ona njega što se saveta tiče nikad nije fermala za suvu šljivu, hahahahaha. x)

Traži da ti pokaže da joj značiš više od jebenih cigara!!

Vidiš, ovo je dobro formulisano, vrlo dobro, možda i upali. Hvala svima, vi ugljenični oblici života ste zlatni (ne bukvalno, u duši mislim). :)

10. Paz ovako! 100% će raditi.
    Kupi onaj duvan za motanje (jedno 10-20kg), istresi i upali na sred sobe al ga prvo navlaži samo da dimi (ne da plane) i onda se zaključaj u tu sobu i uguši se u dimu. To će je zaplašiti sigurno

11. Paz ovako! 100% će raditi.
    Kupi onaj duvan za motanje (jedno 10-20kg), istresi i upali na sred sobe al ga prvo navlaži samo da dimi (ne da plane) i onda se zaključaj u tu sobu i uguši se u dimu. To će je zaplašiti sigurno

Ne.

12. Hvala svima, vi ugljenični oblici života ste zlatni (ne bukvalno, u duši mislim). :)

Uvek moš' računati na mene, ja stalno blejim na Vuki... :)

Nash Bridges
    Paz ovako! 100% će raditi.

Nemoj da se rokneš, zvuči glupo, a i ništa nećeš postići. Al krajnja linija napada može da bude da pretiš da ćeš da se samopovređuješ i da (naglašavam) SAMO PRETIŠ samoubistvom...

13. Smorka, nisam pročitao sve, preleteo sam. Keva ima problem sa zdravljem i cigarama koliko sam skapirao a to ne ide zajedno. Kupi joj Tabex i problem je rešen, eo ja nepušim 2 i po meseca... i ko da nikad nisam zapalio, duvanio sam 13 godina preko 2 kutije dnevno. Fora je u tome što ništa nije na silu, tablete su na biljnoj bazi i ti pušiš normalno i piješ tablete posle 4 dana cigara ti se gadi i nemaš potrebu za njom više... Evo ni posle 2 i po meseca.

14. Kupi joj Tabex i problem je rešen

Ja sam mislio da magične pilule ne postoje. Da je sve sranje ko što je bilo i ono od Božen kozmetiks, pa žena umrla mlada...
    Al eto, sad kad čujem i suprotna iskustva, zamislim se dubokooo.

15. E, Boksi, Tabex plus kukanje (bez plakanja) it is. Kupićemo to, već dvoje mi preporučilo, valjda valja nečemu. :)

Nemoj da se rokneš, zvuči glupo, a i ništa nećeš postići. Al krajnja linija napada može da bude da pretiš da ćeš da se samopovređuješ i da (naglašavam) SAMO PRETIŠ samoubistvom...

Pa, ako bi on sam hteo da se žrtvuje, nema problema, rado prihvatamo pomoć, to bi uticalo i na pušače iz njegove okoline kojima je stalo do njega, trebalo bi da ima takvih valjda.

16. Džabe je pušačima pričati priče o umiranju, rakovima, udarima i organima. Njih ne plaši to. Njih najviše plaši ŠTA ĆE JEBENO RADITI KAD PRESTANE PUŠITI? To je i mene plašilo. Kad pomisliš, jbt, piješ pivo s ortacima a ne pušiš? Koj će ti pivo?
    Piješ kafu bez cigare? Pa to nije kafa.

Kite nije. Bolja je. Osjetiš 5 puta bolje bez cigare taj predivan ukus kratkog espresa.

Reci joj: KAFA JE KAFA. SEKS JE SEKS. PIVO JE PIVO. TRAČ JE TRAČ. Sve to pojedinačno može bez cigareta. Sve. Moglo je i prije, može i od sada. (dobro, ne mora ovo sa seksom ako ti baš nekul da cimaš staru)

I to je to. Lupiš još par šljaga u maniru Đure iz 'Balkanskog špijuna' i gotova stvar.
    Dobro, ne mora ovo zadnje al bila bi fora ono kao skočiš na nju i... Dobro, nije fora. Zaboravite.

17. E, Skočko, to je ono što sam htela da saznam, šta ih nagoni za pušenjem, zašto se boje da ostave, pušačima je teško o tome da pričaju, ili ni sami nisu svesni problema, znači mi kad mi neko tako kaže kako razmišljaju.

Hvala, mnogo ste pomogli.

Kad pomisliš, jbt, piješ pivo s ortacima a ne pušiš? Koj će ti pivo?

Kite nije. Bolja je. Osjetiš 5 puta bolje bez cigare taj predivan ukus kratkog espresa.

Reci joj: KAFA JE KAFA. SEKS JE SEKS. PIVO JE PIVO. TRAČ JE TRAČ. Sve to pojedinačno može bez cigareta. Sve. Moglo je i prije, može i od sada. (dobro, ne mora ovo sa seksom ako ti baš nekul da cimaš staru)

Tako ću joj reći, pa će valjda upaliti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.