Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nego, Gonzo, sad ću da ti namećem svoje apsolutno mišljenje: KAD ĆEŠ POPRAVITI KOMP? :P dramatična muzika u pozadini
Moguće je da ga neću popraviti Smorka. Šveca mi izgleda ostavlja ovaj lap top na kome sam trenutno, samo ću ga spojiti na modem od kablovskog neta i ŽURKKKAAAAAAAAAAAA.
TOOOOOO! Onda ćeš morati ove nove da odgledaš. I COMMAND YOU! Hahahahahaha. :P Ne, stvarno su odlični, Čavez pogledao za dva dana obe sezone, ako je on mogao možeš i ti, i ima da živiš i zdravije i bolje i sve to, ahahahaha. ;P
Aj, da izdržim današnji dan da cepam ovo gradivo. :)
Samo cepaj, a što se tiče Transformersa, oni se podrazumevaju.
Šokvejv jebe neviđeno! :)
Ti zaboravljaš da sam ja pristalica ''onih'' drugih ekekekekekeke
Your reasoning is hardly logical. ;P
Smorka, nikako, ali nikako ne slušaj ovo što je Neš rekao... bez uvrede, Neš, ali mislim da su to čiste gluposti to što si rekao... Ti razmišljaš tako zato što si i sam pušač, pušač koji ima problem, a ne želi to da prizna sebi.
Smorka, tvoja potreba da nateraš majku da prestane da puši, meni je u potpunosti opravdana, i ni malo je ne smatram sebično, čak naprotiv, potpuno ....... (ne mogu da pronađem adekvatno toplu reč).
ODLIČNO PITANJE. Naravo da je moguće, kako se čovek navikao, može i da se odvikne samo mnogo teže. A što se tiče drugih ljudi, i njiovih problema, smatram da ne treba drugima soliti pamet, jer se treba posvetiti rešavanju svojih problema... znm da zvučim protivurečan, ali moram i da naglasim da je problem nekog od članova porodice, ujedno i ttvoj problem.
Sve ovo što sam rekao, nisam ispričao napamet. Naime, i sam sam imao težak psihički problem, koji sam gotovu u potpunosti prevazišao zahvaljujući ogromnoj podršci porodice. Uostalom, iako me je sad jako sramota, ispričaću ti, jer ovde me, ionkako svi znate kao Wave Ridera.
Al jedna stvar, NAJVAŽNIJA, jeste da ona prihvati da ima problem, ozbiljan problem (pušenje, iako se danas to smatra potpuno normalnom navikom). Sledeći korak je da počnete da radite na tome, zajedno...
Kaće bre one borbe autora definicijama, i ono 'kosu reže vinograd veže' fore ?
Ovako.
ŠTA TEBE BOLI KURAC SA ČIME JA IMAM PROBLEM? TIČE LI SE TEBE?
I ZAŠTO TI BRINEŠ O TOME ŽELIM LI JA DA PRIZNAM SEBI ILI NE?
JESI LI UPITAN UOPŠTE? Kada budeš upitan onda ćeš i dobiti pravo da razmišljaš o tome i da zadireš u privatnost mojih misli.
Poenta cele ove moje priče je u tome što tupavi stvorovi ne mogu da skapiraju da postoji sloboda mišljenja i da treba da prekinu sa tim ružičastim stavom da gledaju u tuđe dvorište i da se okrenu ka svojem jer će verovatno u svome više problema naći nego u tuđem.
A ko si ti da nekome govoriš kako treba da se ponaša i šta da radi ili ne radi, da li da se miješa u nešto ili ne, što ti zadireš u tuđe dvorište?
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/200/420/BRTky.jpg
Velika nervoza, izgleda da će neko sad da zdimi pola pakle ...
Саћу и ја зинат да се солидаришем сНешом!
Gledaj, smešno izgleda ovaj tvoj post ako uzmemo u obzir da je neko postavio pitanje na internet forumu. Jedno je kada neko ne traži tuđe mišljenje i radi kako želi a drugo je kada neko pitanje postavi u sred divljine internet foruma.
Pa što tebe onda pogađa to što ona pita kako da riješi tu stvar, ako te ne interesuje tuđi život i dijeliš savjete da se ne zadire u nečiji izbor? Da se držiš tih svojih stavova onda bi češkao jajašća i zaobišao taj post. Smješan si ti meni sav, ne samo na ovom postu, pa šta da ti radim, igraj se k'o i sva djeca u pijesku.
Њему је пушење најмањи проблем.
Kao prvo, nisam se obratio tebi, nego Smorki. U temu sam se uključio mnogooo, mnogo pre nego ti, i u svako slučaju ohrabrio je u njenoj lavovskoj nameri!
I baš tako, ovo je slobdna zemlja (još uvek), a Vukajlija slobodan sajt. Ja sam imam pravo da iskažem svoje mišljenje, što sam i učinio. Niti sam te napao, niti te poslao na lečenje, niti neam pojma ni sam šta...
Pogađa me jer sebe smatram delom pušačke populacije što mi daje pravo da iznesem svoje viđenje situacije. Ona je postavila pitanje i samim tim otvorila slobodno mesto za analizu i savet što isto nije učinila sa svojom majkom. Rekao sam već ali izgleda neki od vas i dalje ne mogu da se naviknu na pisani oblik reči pa i dalje ne mogu da dokuče da je poenta moje priče da ONOME koji traži pomoć treba pomoći a onome ko ne traži pomoć ne treba iako iz drugog ugla deluje kao da mu je pomoć potrebna jer samim polemisanjem i vođenjem tuđe brige oko toga šta je štetno i šta nije radi više nažao i štete nego što pomaže. NE znam, možda sam to trebao prstima zamočenim u mastilo da nacrtam na parčetu jareće kože pa da skeniram ili šta?
A o tome jesam li ja tebi smešan ili ne, to je druga priča.
Vidim tvoje sposobnosti za diskusiju su opterećene predrasudama jer iako sam napisao da mi je tvoj prethodni post smešan, ipak nisam napisao svoje mišljenje o tebi lično (kakvo god da je) što znači da nisam daleko od istine.
Neše, nije isto kada je neko zdrav a puši i kada je neko bolestan a uporan sa pušenjem. Tebi niko neće reći da prestaneš sa pušenjem jer nisi se razboleo i imaš jak imunitet a njena majka ima slab imunitet, stalno je bolešljiva i mora da joj se pomogne. Šta treba da je ostavi tako da se pati, pa normalno da će da joj pomoći jer joj je stalo do svoje majke jer ju je rodila. Da je ostavi da boluje, kakva bi to ćerka bila.