Разноразно питање

1. Ja mislim da vi preterano serete.

2. Ako se ne pobijete ništa uradili niste.

3. Nisam rekao da je pušenje zdravo JBT! Kapiram da joj je stalo ali ne može nekoga forsirati ako to neće.
    Znam dobro kako je to, matori mi je operisao srce. Puši dve pakle cigara na dan i guši se od kašlja jer su mu i pluća loša ali ne mogu mu ništa. Mogu samo da mu kažem da ako hoće da prestane da bih želeo da mu pomognem ali ako on neće, ne mogu mu ništa.
    Za odvikavanje od pušenja ne vrede saveti i prisila jer onaj ko puši mora sam da poželi da prestane jer će jedino tako i prestati.
    Ako nekoga teraš da prestane, možda i uspeš ali on će prvom sledećom prilikom zapaliti i baciti sav taj trud u vodu.

4. ako zelis da budes zajeban na netu,koristi caps lock-napomena za danas.

5. Pošto vidim da se trudiš da ispadneš veoma pametan, daj da ti objasnim.
    Što si rekao da ne treba da je podstiče na prestanak pušenja ako ona sama ne skonta, ok, to je izražavanje mišljenja o toj situaciji.
    Ono čega se ti držiš, "Poenta cele ove moje priče je u tome što tupavi stvorovi ne mogu da skapiraju da postoji sloboda mišljenja i da treba da prekinu sa tim ružičastim stavom da gledaju u tuđe dvorište i da se okrenu ka svojem", to nema veze sa vezom, jer si samim svojim postom pogledao u njeno dvorište i postao kontradiktoran svom uzvišenom mišljenju.
    Da bi mogao ga skontaš poentu ovog mog posta evo jedna pjesma jer se uz pjesmu i igru najbolje uči
    http://www.youtube.com/watch?v=3I2KtsrWcvk

6. Da, dvorište koje je otvoreno samim postavljanjem pitanja na forum. Ako već ne želi tako nešto onda neka diskusiju prebaci u pvt i tako osigura svoju teoriju od neistomišljenika.
    Treba li da crtam ili šta?

7. Њему је пушење најмањи проблем.

Tebi nije jer ti odlično ide.

8. Ja mislim da vi preterano serete.

Je l' ovako eleku? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=VpYX99977Vk

Tačno je to što kažeš Neše, ali uvek postoji ono ali a u retkim situacijama ne može da se okrenu leđa dragoj ti osobi. Možda ti možeš da budeš hladan, ali ona ne može. Ona hoće da učini sve da joj bude bolje jer ne može da je gleda kako sebi čini loše i da pati. Obe pate a i njen otac. Jebiga, njenoj majci treba skrenuti pažnju i na tuđa osećanja jer očigledno ne mari za njih. Ako ni poslednji pokušaji ne urode plodom tek onda je treba ostaviti da živi loše. Treba sve pokušati.

9. ako zelis da budes zajeban na netu,koristi caps lock-napomena za danas.

МНОГО САМ ЗАЈЕБАААН! Ел вако ел вако? А? А?

ЕДИТ

Tebi nije jer ti odlično ide.

Ццц, како се то понашаш... А и бесмислена је констатација, као теби није проблем јер није ни мени проблем.

10. Vukajlija slobodan sajt

Хеееее хеееее хеееее

11. NEMOJ DA ZADIRES U PRIVATNOST MOJIH MISLI!
    OVO JE ZAJEBANO.
    TI SI MI NEKI enemyofthefreeworld(namerno malim jer NISI zajeban).
    ako zelis sa mnom da polemises cekaj da te PITAM!

12. Neše, vidim da nisi pročitao moj post jer je prebacilo na novu stranu.
    Nisam se obratio tebi, već Smorki, koja nije tu, ali se nadam da će čitati ovo. Ti joj sediš na levom ramenu i govoriš joj da pusti majku da se i dalje truje, a ja joj sedim na desnom i govorim joj da te ne sluša, jel lupaš gluposti.
    Tvoje pravo da lupaš gluposti, jednako je mom pravu da joj govorim da su to gluposti i da te ne sluša... Niko tebi ne traži da se odrekneš pušenja.
    Kažem, i sam sam imao težaaaak psihički problem, mnogo gori od pušenja(tako sam vaspitan: pušenje doživljavam ko problem), život sam mogao da izgubim, ali sam se izvukao uz pomoć porodice. Zato ću da, iako me je sramota zbog toga, podelim sa Smorkom, ako misli da će joj pomoći...

13. ОК ТО ЈЕ ТО, НА ТРОШАРИНУ санитарни! (намерно малим јер не пушиш значи ниси зајебан!)

14. Da, dvorište koje je otvoreno samim postavljanjem pitanja na forum. Ako već ne želi tako nešto onda neka diskusiju prebaci u pvt i tako osigura svoju teoriju od neistomišljenika.

E vidiš, nije tako. Čim je nešto na forumu napisano odma se mora odgovoriti na taj post bez obzira kakve je tematike i koga se tiče? To se zove pametovanje, mirođija u svakoj čorbi, svakom loncu poklopac, izaberi šta ti se najviše sviđa. Ako te stvarno ne zanima njena situacija, lagano ćeš zaobići temu i nećeš ništa da pišeš, ako se stvarno vodiš tim svojim "pogledaj prvo u svoje dvorište".
    U to njeno dvorište su pogledali oni koji hoće da gledaju u tuđa dvorišta, niko nije natjeran. I rekla je 5 puta da može u pvt da joj odgovaraju ti koji su imali takav problem ili sličan, da bi joj neko poslao pvt u vezi toga mora da postavi negdje pitanje, ne može da ide od čovjeka do čovjeka i da šalje isti pvt pa da poslije 100 pokušaja ubode nekog.

15. Ako ne možeš nekom pomoći, onda joj ne odmaži! I to se cijeni, samo zaobiđi, biće ti zahvalna.

16. Leteći medvjedić
    Ako ne možeš nekom pomoći, onda joj ne odmaži! I to se cijeni, samo zaobiđi, biće ti zahvalna.

Baš to...

17. Očekujem kilometarski post za 3....2.....1....

18. Ako sam ja mirodija ili kako već hoćeš to da nazoveš onda si i ti mirođija kao i svako ko učestvuje u nekoj diskusiji.
    Pitala je kako da pomogne kevi i ja sam izneo svoje mišljenje i ideju kako bi trebalo to da odradi. Iako se većini ne sviđa, boli me kurac. Predložio sam joj. Ne tamničim je i ne teram je da prihvati moje mišljenje i ideju kao naređenje.
    Mogla je jednostavno da napiše "neću o tome ovde, pređimo u pvt" a ne da se svako suzdržava od svoga mišljenja ili da joj se svi ovde izređamo i govorimo joj kako bi bilo dobro da rođenu kevu tamniči i prisilnim metodama odvikava od pušenja bez njene dozvole.

19. Za odvikavanje od pušenja ne vrede saveti i prisila jer onaj ko puši mora sam da poželi da prestane jer će jedino tako i prestati.
    Ako nekoga teraš da prestane, možda i uspeš ali on će prvom sledećom prilikom zapaliti i baciti sav taj trud u vodu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.