Разноразно питање

1. Мој ћале пушио духан двајес година и само једног дана оставио. Није покушаво пре тога, само одједном баталио. Оставио једну цигару у фиоци само да је помирише кад му се тражи и то је то. Није запалио шеседам година.

2. recimo drmneš nekog strujom u jaja kad god ga ubaci pa tako x100 i da vidiš čuda, instant impotencija pre tridesete :)

AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA, PA TI SI ČOVEK LUD, HAHAHHAHAHAH!

3. Јамајчанин

Ето видиш. А да није пушио, можда би сад им'о и преко осамдесет година!

On je živ još hahahah

Па јесте, ал' има само седамдесет година. Кад се трује цигарама!

4. da se komentari na sopstvene definicije ne računaju kao komentari drugih :D
    genijalno

5. Сутра, тј. вечерас.

Warner von Latinsche

da se komentari na sopstvene definicije ne računaju kao komentari drugih :D
    genijalno

Ахахахахах!

6. Kako je zombi apokalipsa uopšte moguća, s obzirom da zombiji koga ujedu, taj postaje zombi samo u situaciji da uspe da pobegne, inače ga pojedu. Kad zombi ujede nekoga i taj pobegne, nastaje još jedan gladan zombi. Znači - ili mrtav, ili zombi. E, sad, kad većina ljudi na svetu bude preobraćena u zombije ili pojedena, koliko dugo šačica hrabrih preživelih treba da se strpi da bi zombiji ostali bez hrane (koja im je očigledno potrebna) i pomrli. I mogu li uopšte zombiji da umru, s obzirom da su već mrtvi? Očigledno da mogu, pošto na njih efikasno deluju sačmare, sekire, mačete. Ma sve to je zbunjujuće.

7. Ima li među vama baštovana ili cvećara? Za kolko može da se prodju difenbahije od 3 metra i drvo života od 3.2 metra staro sedamnaest godina? Ja sam stavio na oglase za 45 i 60 soma, boli me kurac.

8. Kuplunge, probaj nekako da stupiš u kontakt sa Carom, on se u to baš razumije.

9. Stric moj je stavio neko drvo jebeno, ima 2 i po metra, možda i 3 na net za 40 soma, niko se ne javlja uopšte. Išao je i po nekim cvećarama, ali kažu da ne mogu da otkupe jer ne znaju poreklo, ko je uzgajio i kako.

10. I mogu li uopšte zombiji da umru, s obzirom da su već mrtvi? Očigledno da mogu, pošto na njih efikasno deluju sačmare, sekire, mačete. Ma sve to je zbunjujuće.

Mogu d'umru ako im sjebeš mozak, ali ne mogu od gladi.

11. Ima li među vama baštovana ili cvećara? Za kolko može da se prodju difenbahije od 3 metra i drvo života od 3.2 metra staro sedamnaest godina? Ja sam stavio na oglase za 45 i 60 soma, boli me kurac.

Ја бих купио да имам двориште без дрвећа... И паре... И да заправо знам како то дрвеће изгледа. лололо

12. Mogu d'umru ako im sjebeš mozak, ali ne mogu od gladi.

Svašta, čitava poenta zombisanja je da ne koristiš mozak, ko kad odeš u vojsku. Ne, ne brajko moj, zombiju moraš da odsečeš glavu, spališ ga pa zakopaš.

13. Pa mora dima mozak, kako drugačije da se kreće uopšte, nešto ga mora pokretati. Mene nije jasno uopšte kako to da je mrtav čovek, jedino živ pa da ga zaposedne virus ili tako nešto, i izgubi kontrolu nad mozgom. :)

14. Есте читали "Ја сам легенда"? Ја чито ал сам заборавио јесу зомбији у питању или вампири...