Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Roboti?
Vampiri brate mili, solidna knjiga inače al sam nekako očekivao više.
Pa i vampiri, isto sranje, malo te bocne i ti odma posle bežiš od luka, na kraju bi svi postali vampiri, jedino ako bi infekcija se širila ono jedan na svakih deset hiljada, možda i sto (pošto žive dok ih ne ubiješ, jelte ili makar stare deset puta sporije po nekim kjigama).
Nemam pojma koliko možeš da dobiješ, ali ciljna grupa treblo bi da ti budu firme koje opremaju poslovne prostore, hotele, restorane, kojekakve lobije, jer toliku biljku teško da će neko da kupi za kuću.
Мени била до јаја, мада ја нисам очекивао ништа од ње. лололо
Pojma nemam, nek stoji, pa ako ne bude odziva, smanjim cenu duplo i teraj.
Matori, znaš kako je dobro, možeš i u stanu da furaš, donosi sreću i pluseve na vukajliji. 20% popusta ako se javiš u sledećih pola sata.
СТВАРНО!?!? Дај ми три комада одмах!
Ljudi, šta je ono sam "odabranima" ?!!!
Do jutros sam mislio da je ovo ozbiljan sajt... :/
Кол'ке су шансе да $утра попијем 4-5 литара пива, а онда увече у 10 да истрчим читав термин за фудбал?
Као мени да јебем нешто вечерас.
Velike. 95%
Кад се узме просјек од ваша два одговора добијам неких 45 посто што је доста.
Кад бих уфатио да одспавам по' уре после пива, био бих ка' нов :)
Ako me ne vara moja matematika, JebaČ je u minusu... xD
Могућо и да сам омашио, ја сам рачуна' нулу :)
47.5%
Pivo silazi u noge, udri rakiju ako već nešto moraš da piješ.
Јес' да ме удри у главу па да не умијем пас дат'.
Боље да су ми ноге о'кинуте, н'о глава :)
Ионако играм позади, кад улетим некоме, нека му је бог у помоћ
Piva popijem 2 godišnje pa i ne znam. Igrao sam utakmicu velikog fudbala sa 5 vinjaka popijenih tik pred početak i to ko doxa. 2 druga su tada popila po 5 piva kažu da su im noge bile teške ko betonsku čizmu da imaju... Eto..
Видиш, има смисла.... Само не знам како да пијем раџу, мука ми да је носим од куће болан....
Виђећу дако баталим да пијем до 6, дођем дома у 8, заспем до 9:30, у 10 играм.
А у стварности ће то бит овако - Пијем читави дан пиво и ракију, лочем до 9, комирам се, баче ме у кревет и ту ме нека.
Može neko da napravi sliku "Kale apruvz"?
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483816_10200158930308641_934519954_n.jpg