U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nemoj onda rakiju, pij vinjak jeboga ti. Axaxaxaxa
Оће јад да ме нађе $утра да се крсте од мене :Д
Ево капун
http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1365026949254245830.jpg
fala
Šta mislite, ovako odokativno, je l' bi mogao neko (aka ja) ko je išao u jezičku gimnaziju i pomalo (više) izgubio kontakt s nekom komplikovanijom matom, iz informatike je rađen neki paskal (dafaq) i tako to, mogao da upiše faks vezan za audio i video tehnologije? Tj, znam da bih mogla da upišem, i simpatično mi je to, al' me strah da se grdno ne pokajem kad skontam da ja to ne mogu da skontam, te da sam više materijal za profesorku srpskog..
ma možeš sve da skontaš, bolonjeze...
Мислиш на Вишу Електротехничку?
Можеш, кацам ја сконто те технологије, може свако. Е, сад, једно је сконтати и примењивати, али је сасвим друго живети од тога, за то мораш да имаш и смисла и воље да седиш по пар сати дневно за компом, посебно када је у питању видео монтажа. Знам да и овако седиш по пар сати за компом, али је сасвим друга ствар радити нешто те врсте и губити време по Нету.
Ne, faks je u pitanju..
Moram da imam smisla.. misliš talenta? Je l' to nešto kao talnat za crtanje? Jer to nemam. :)
Glupost je raditi nešto što ne voliš ceo život. Nađi nešto što te iole zanima, da bi posle unela sebe u taj posao.
Samo postavi sebi pitanje da li je to što hoćeš da upišeš moguće obavljati od 8-15 svakog dana, narednih 50 godina. Ako možeš, idi i upiši. To je moj neki savet.
Мислио сам на смисао, на креативност, која се обично подудара и са талентом за цртање, јер ти треба око за то. Ако то немаш, не улази, јер можеш да постанеш добар техничар, али никада да будеш врхунска у томе. Заврши онда тај српски и не тражи изговоре.
@Crno Odista odsrcativan savet, i ima smisla dakako..
@Алекс Андрос Njah.. ja tako svako veče gledam razne fakultete i onda se zalepim za jedan i sutradan promenim mišljenje.. Al' neću da završavam srpski, pa da gubim živce zdecama koju to ne interesuje... ja želim sve i odmah! (gledala sam vidimo se u čitulji pa sam pod utiskom) :)
На ком факсу то има бре? :Р
http://www.youtube.com/watch?v=sWnIPdIiXzk
Gledaj jel ima nešto u ponudi rudarski
Узми онда права, ако ти је први избор био српски, ово би требало да ти се свиди, ма колико имала предрасуда. Права су ти, ако им приступиш на прави начин, спој философије, историје, реторике (додуше, реторика долази тек касније у раду), и има доста социологије и психологије.
Eto, ja pravo ne bih upisao za milion evra. Ono je meni suvoparno, dosadno i neperspektivno. Posebno u našoj zemlji, gde su sudstvo i milicija kurac.
То Скочко, мађијо! Шири се овај геније полако међ младежом.
ma upiši ekonomiju, glupa je i neupotrebljiva, ali je zato izuzetno netražena pri zaposlenju,... :)
Šteta što omladina slabo sluša čika Preleta...
Биће боље, овај документарац је одличан почетак. х)