Разноразно питање

1. Ljudi jel se vozio ko novim tramvajem na liniji 7? I da li on uopste postoji ili je to sve bila propEganda?

2. Ja sam probao da udjem ali su rekli dosljak mrs u kurac !!!

Da l i zna neko za crtani kao druzina neka kuraca palaca i jedan od njih je neki africki zulu ratnik trt mrt i on kao crta neke znake na pesku i prica sa zivotinjama....???

3. Banini
    Ljudi jel se vozio ko novim tramvajem na liniji 7? I da li on uopste postoji ili je to sve bila propEganda?

ako je to onaj novi svemirskitramvaj, Reme je otvorio temu kako su se ljudi divili tom tramvaju, tako da kontam da je stvaran, nije matriks

4. Video sam ja taj tramvaj dva puta, nije bila fatamorgana. Nisam se još vozio.

5. Da l i zna neko za crtani kao druzina neka kuraca palaca i jedan od njih je neki africki zulu ratnik trt mrt i on kao crta neke znake na pesku i prica sa zivotinjama....???

Konan?
    3;30
    http://www.youtube.com/watch?v=FPvz0351ARk

6. Ko bira definicije za odabrane u poslednjih desetak dana? Ono je tužno...Svaka treća je za plus, poneke su čak i za brisanje koliko su loše.

7. треба ми помоћ око избора пасте за зубе ? јел може неко да ми помогне, немам никакве проблеме него је толики избор и сваки дан нова изађе па јел зна неко да ми помогне ту и да образложи !

8. mene zanima isto sto i azzu, al za odabrane postere. malo je providno...

9. Ko bira definicije za odabrane u poslednjih desetak dana? Ono je tužno...Svaka treća je za plus, poneke su čak i za brisanje koliko su loše.

Слажем се. Јутрос хтедох да обришем једну, мислио дам да сам на ''дефиниције'', а у ствари сам био на насловној страни.

Али добро, не може сваком да се свиди, треба задовољити свачији укус, па и укус школараца.

10. Gde se moze napuniti zippo upaljac?

11. Кући, само купи кремен и бензин...

12. Имаш онај бензин за Зипо упаљаче малтене свуда где се продају цигаре, колико знам. Па напуниш сам.

13. Слажем се. Јутрос хтедох да обришем једну, мислио дам да сам на ''дефиниције'', а у ствари сам био на насловној страни.

Али добро, не може сваком да се свиди, треба задовољити свачији укус, па и укус школараца.

Zar vi nemate neki dogovor oko toga šta ide na naslovnu ili ne možeš da utičeš na odabir?

14. Zar vi nemate neki dogovor oko toga šta ide na naslovnu ili ne možeš da utičeš na odabir?

Не волим да кењам другим модовима око њиховог избора, као што не волим ни да се мени кења. 80 посто дефиниција које су други модови ставили ја не бих ставио никад. Али у томе и јесте фора, јер смо ми људи са различитим укусима и фурамо различите дефиниције, а све за различите сојеве на сајту.

ЕДИТ: Кењао сам једном-двапут око избора дефке за насловну, али углавном кад префорсирају једног те истог аутора.

15. Da, svako ima svoj ukus, tako i mi ne-moderatori. Zato i meni smeta kada kažem da mi se nešto na naslovnoj ne sviđa, a mod se odmah zauzme za definiciju.

Još nešto, da li je ovo Raklje odabrao Grof Vlatko? Užasno me zanima da li sam u pravu.

16. једног те истог

sto i nije tako retko

17. Svakako imamo svi različite ukuse, ali u zadnje vreme su užasno loše u odabranim. Možda i grešim ali mislim da je većinu loših birao Grof Vlatko. Ako grešim stvarno se izvinjavam, ali ako sam u pravu, daj ograničite malo njegove izbore, definicije koje bira su očajne.

18. Zašto se u poslednje vreme ljudi često banuju zbog "verske ili nacionalne mržnje i netrpeljivosti" iako je očigledno da se autor šali? Da li je Kaizen sugerisao modovima da pooštre kažnjavanja za ovako nešto i ako jeste zašto to nije rečeno autorima, pošto su se do skoro svi sprdali na račun vere ili nacionalnosti i to na forumu, ali su često bile na naslovnoj defke i posteri u tom fazonu? Zna li neko da kaže nešto o ovome, bilo bi lepo kad bi neki mod koji banuje ljude za takve "prekršaje" odgovorio ili može Stefan Kostić ili neki autor koji je primetio ovo, a ima neko mišljenje ili saznanje....
    Jednostavno bilo bi lepo kad bi znali šta je dozvoljeno, a šta ne, da li je dozvoljeno samo kenjanje po Srbima i pravoslavlju, a sve drugo je zabranjeno... Recite nam da znamo kako ne bi kršili pravila.
    Pitao sam ovde jer je pitanje upućeno svima, a da bzv ne otvaram temu za ovako nešto.

19. Samo Džimi može da pravi trol postere, za ostale je svaki vid trolovanja zabranjen.

20. Jel zna neko dali Mr.Moon radi u EHG banci? Isao sam danas da dam neke papire tame, i vidim da mi je poznat covek,ali ne znam odakle, a jedino ga povezujem sa Mr.Moon-om i njegovim likom...spasite me razmisljanja,mozga sam bez.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.