Разноразно питање

1. Pa jel bio čupav? Pošto ne verujem da primaju takve da rade tamo, a on se verovatno ne bi ošišao.

Nego zna li neko šta je dobro za rast trave, pošto se nešto sparušila i sva je nikakva a ja hoću da je malo popravim? Mislim na onu travu koja se kosi, ne na gandžu.

2. Kako se kaže ovo sranje na česmi, ova kao drškica/kormilo/kurac-palac?

http://img834.imageshack.us/img834/3294/75587411.jpg

3. Таман сам хтео да ти помогнем, кад оно

Mislim na onu travu koja se kosi

4. Kako se kaže ovo sranje na česmi, ova kao drškica/kormilo/kurac-palac?

Vruće i Hladno? :)

5. Kako se kaže ovo sranje na česmi, ova kao drškica/kormilo/kurac-palac?

Ventil?

6. Nije ljudi, ventil je unutra onaj mehanizam. Nego mi treba odgovor da li postoji neki stručan naziv ili je to samo drška ili tako nešto?

7. Da ga jebem, ako je virbla ventil, onda je ovo valjda ručica.

8. "Krstasti zaustavni ventil" (tj. krstasti je ovaj sa tvoje slike) - tako kaze i stranica za prodaju tih stvarcica, ali da ne kuckam linkove, ima i cena i sve, pa je to valjda reklama....

9. virbla je cilindar koji otvara zatvara vodu tj cilindar sa gumicon koji ulazi u slavinu(bateriju)

i na nj moz karabudziti rucke kak'e oces..

Krstasti zaustavni ventil

al si lupio ko mace s' tavana

10. Десио ми се неки баг. Хтео сам да обришем 2 деф. које сам јуче написао. И обрисао сам их. Али, сад видим да се једна вратила са гробља, не знам да ли сама или је неко вратио или је пук'о неки баг, па се није обрисала иако је писало да јесте.. И мислим да ми рачуна број дефиниција без ње, а она стоји у живим. Било како било, ако неко разуме шта сам хтео да кажем, нека не уради ништа.

11. Може ли наслов дефиниције писати у ћирилици?

12. Može, ali čim je pošalješ, naslov će se prebaciti u latinicu. Tako da - ne.

13. Ne znam da li je neko postavio isto pitanje, ali za svaki slučaj, hoće li biti nova tema "Posterdžije, oprobajte se"? Propustio sam sve dosadašnje, a deluje mi veoma zanimljiva. Hvala.

14. Biće, ali ne još. Sve je već pripremljeno, samo traba sačekati. Svakim novim konkursom je odziv sve manji.

15. Odlično, ma mene možete da računate kao petoricu :D

16. Десио ми се неки баг. Хтео сам да обришем 2 деф. које сам јуче написао. И обрисао сам их. Али, сад видим да се једна вратила са гробља, не знам да ли сама или је неко вратио или је пук'о неки баг, па се није обрисала иако је писало да јесте.. И мислим да ми рачуна број дефиниција без ње, а она стоји у живим. Било како било, ако неко разуме шта сам хтео да кажем, нека не уради ништа.

razbio buxna

17. jel pronalazac ves masine rasista?

18. Zašto Stefanu Kostiću pored imena ne piše "moderator"?
    Je l' neki bag u pitanju ili šta?

19. ZeZaToR
    Zašto Stefanu Kostiću pored imena ne piše "moderator"?
    Je l' neki bag u pitanju ili šta?

lololo dobar!
    kladim se da se i kostic istripovao i pohitao na svoj profil da vidi, misleci da mu se san ostvario.... ali avaj.....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.