Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ih, kad biste vi videli ovo što ja vidim na svom profilu...
Cito sam neki clanak koji kaze da postoji mogucnost da se nas svemir sudario u proslosti sa nekim drugim svemirima, tacnije sa njih 4. Mene zanima, ako pretpostavimo da bi ovo moglo da bude istina, sta se nalazi izmedju tih svemira? Neki drugi svemir? Nista? Elvis?
Crna rupa?
Crna rupa je deo svemira, ovog naseg ili bilo kog drugog.
To ti je valjda ona teorija da postoji nebrojeno mnogo paralelnih univerzuma i da oblikom podsećaju na mehuriće od sapunice, imaš emisiju sa onim japancem valjda, Mičio Kaku se zove, potraži na guglu.
Bez obzira, crne rupe su svuda. :P
To što je između tih svemira ne može nikako biti poznato. Isto pitanje kao:
- Šta se nalazi van granica našeg svemira?
- Ima li svemir granice?
- Kako je sve nastalo?
- Ako je teorija velikog praska tačna, šta je eksplodiralo?
- Šta je postojalo pre toga?
Odgovori mi na bilo šta od ovoga i ja ću odgovoriti tebi.
El ima neka tema na kojoj se može provjerit el tvoja defka plagijat?
Nema tema, ali ukucaš u pretragu i vidiš da li već postoji to što ti misliš da je jedinstveno :)))
Nije u smislu istog naslova, nego mi drugi vukajlijaš sugeriše da je "na istu foru" ko druga defka. Da li moram moderatore da cimam za to ili...?
Čuj na istu foru...Pa ne možeš baš sve izmisliti ukoliko je opšte prihvaćeno kao pojam, ali ga možeš definisati na svoj način.
Fak jea, nata rekla da nije plagijat!
Odo da se pofalim na defki.
ШКК је "snus"?
Мрзело ме да читам све оно на Википедији, па бих био захвалан ако би ми неко укратко објаснио.
Јел зна неко ко је написао дефиницију о дебелим ортакињама које увек иду уз оне мало боље рибе и тако чине ове мало боље много бољим? Нека неко стави линк ако зна о чему причам.
kakav je ovo bag?
http://vukajlija.com/recnik/autori/138060
таман сам хтео да пошаљем Костићу певете са питање ''КО ЈЕ ОБИШАО СТРАЈУ?'', кад видех ово...
E da i ja jednom nešto pitam ovde...
Zna li neko šta je sa Strajom? Nema čoveka... Živ li je? :)
Čovek se još osvešćuje kad je shvatio da nije prvi.
Živ i zdrav. Ponekad navrati u treću smenu.
http://vukajlija.com/sindrom-debele-drugarice/52665
Jesi li na ovo mislio?