Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Au što šije ovaj radio morava, upišah se od smeha
"Kumovima Aci i Enjemi..." lololo
ма какви, то је нека фегетска мешавина с радија и б92. можда си га помешао са радиом ас, ту пичи ћирилица нон стоп, чак и она за коју ни моја баба није чула. нарочито та
http://www.justin.tv/asradio#/w/5355896976/147
u ns je radio as mesto gde se pusta tuc-tuc,haus i slicna mjuza.
ПАЈА НЕВЕРУЕ
http://content7.flixster.com/photo/11/30/76/11307685_ori.jpg
Hahahah, kaka stanica, nemoguće :D
prava sofesrka mjuza.
Sta mislite vi, je l' one patike po radnjama iste kao one sto prodaju po grupama na fejsu ili sto prodaju oni 'saneri' ?
Mislim da nisu iste. Ove kod šanera će pre da budu originali, ali nema da biraš broj, šta su makli, to je u ponudi.
Pa posto vidim u djaku patike koje trazim kostaju 10 000
A na nekoj grupi na fejsu 5700..
I cak ima da se bira broj, 41-46 :D
Tako da znam da li se isplati dati manje, da nece da mi se pocepaju posle 10 treninga.
A misliš da su u "Đaku" cenom zagarantovali kvalitet? Nemoj da si naivan.
Ne mislim Nato :)
Nisam toliko naivan :)
Znam da u Srbiji slabo ima originala..
One na Fejsu su najčešće kopije, nekad dobre, nekad baš loše (posebno AIR MAX) i nikada ne bih uzeo tamo nešto za trening, već samo za šetnju. Šaneri uglavnom imaju oriđinale, ali ne možeš da briraš broj.
Ja trazim ona Adidas D rose za trening i igru naravno..
I kao sto kazem necu da mi se pocepaju posle mesec dana treninga/ igre :)
A ti lepo u Mađarsku HOP, pa kupiš k'o čovek.
Haha :)
Kada bi to bilo tako samo hop :)
Pa dobro. HOP CUP!
haha :D
Tako vec moze :D
Pa i ovde kod nas zavisi kakvu turu ubodes. Ja jutros uporedila moje i muzeve starke,
moje kao nove (Oprane Perwolom :) ) iako su par godina stare, a muzeve se raspadaju posle jedne sezone.
S tim sto postoji uocljiva razlika, na mojima je ona bela guma nekako zuckasta, dok je na njegovim snezno bela.
Најбоље је да увек купујеш јефтине патике и не нервираш се што су се поцепале јер ниси ни очекивао да трају и толико. лололо
Ti si Enjemi onda bogat čovek :)