U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Maslačak je probiotik, treba ga jesti - mada ako je počeo da cveta nema ništa od salate, tu je Valdemar u pravu. Kod mene se još može naći, bilo hladno dugo, ali za par dana je već gotovo...
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20111219070550/iceage/images/5/51/Ice_age_sid_dandelion.png
Немој да ризикујеш, Марципанка. Кога боли уво за маслачак, ако - како кажеш - не доприноси укусу салате? Боље се држи проверених биљака.
Брусе, намераваш ли се икад вратити на положај медатора?
Zavisi koliko piva mi uplatite na konto u omiljenoj kafani :)
Два!
Moja omiljena salata: seckana pršuta ili suvi vrat, sočna kruška, kukuruz šećerac i polupečeni susam, sve preliveno retkom smesom od dopola karamlizovanog šećera. Nema ništa zdravo, ali hedonizam...
Brus, što si se razmodovao? Da mi vratiš sad ona dva pečena ja'njeta!
Da ti vrati ili povrati?
Bruce ispegliraj Veverici ta dva ja'njeta :)
Lepo se provedi Bruse i pazi da ti se ne osladi.
Dobar je maslačak, a i zdrav, onako kao rukola ispadne u salati al stvarno moraš da ga bereš u tri lepe pičke materine i dok je još mlad.
Taman bi ovo neko doba bilo i za šparoge, sećam se kad sam brao po dalmaciji, prvo rasteraš zmije i pobereš špraoge u jedan džak pa onda navataš zmije u drugi. Šparoge pojedeš s pršutom i jajima pa zaliješ domaćim crnjakom a zmije prodaš talijanima za farmaciju.
Da vrati neotpakovane! lolo
Bruse, srecno penzionisanje. Nemoj da nas zaboravis.
Није умро човек (недајбоже, далекобило), шта се опраштате са њим?
Pa što da ne, oprostiš se s čovekom i kad na letovanje ide a vraća se za deset dana. Iako, sumnjam intenzivno da dolazi da se pozdravi s tobom samo da bi ti nabio na nos kako on ide na letovanje a ti ostaješ da se gušiš na asfaltu.
Прича се по сајту да су неки људи видели Бруса. Спремајте глогове кочеве!
Čuj videli, ja ga upoznao i fino se ispričao sa čovekom :)
E, nek je vala i otišao, taman se otvorilo mjesto za mene.
Oće Skočim da bude Kurd mjesto Brusa.
P'da. Svejedno smo mi iz RS zapostavljeni u modovskom timu.
KAJZENE REAGUJ!
što manje - to bolje
Скочимише, а тек ми из РСК!
Е, јесте видели ову новотарију на Јутјубу, овај "режим касете"? Кликнеш и клип изгледа к'о да гледаш неки ВХС снимак. хехе