Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako ima nekoga ko je upoznat sa konceptom Slagalice na Fejsbljaku, može li da mi kaže kako to tačno funkcioniše? Vidim da mogu da odigram samo dve partije dnevno, a ima i neka pera i neke sove i pičke materine pa me interesuje čemu sve to služi, a uz to ne funkcioniše?
Odma da ti kažem, batali to. Živce ćeš da izgubiš jer je ljudima stalo da budu najbolji na fb pa prepisuju i slična sranja
Постоје тзв златни и сребрни токени. Златни се купују РЛ новцем, а сребрни се добијају сваке поноћи. Сваког дана добијаш различиту цифру тих сребрних токена, Један дан 50, други 60, трећи 70, четврти 80, пети 100 и онда Јово наново. Сове су ти титуле које добијаш на основу сакупљених пера, а звездице добијаш тако што побеђујеш, јелте. Има нека зајебана једначина за звездице, ал сам је заборавио.
Нема тога више тј бар је отежано. Сад ако кликнеш било где ван поља за игру, па макар и на нотификацију, имаш 5 секунди да кликнеш назад на игру, у супротном губиш право на поене у тој игри. Иста ствар и ако два пута током игре кликнеш неђе са стране
Provaljeno još pre pola godine, zato ja više ne igram - otvaraju na laptopu ili telefonu guglija i traže odgovore. I to nisu samo klinci, pate i matorci od virtuelnih muda...
Isti razlog zbog kojeg više ne igram slagalicu. Pretpostavljam da o tome pričate.
P.S. Moj komšija je jedan od onih koji je napravio Slagalicu na Fb, ako nećete ne morate da verujete, ali je manjinski vlasnik (onaj koji je imao ideju) Aparteko je većinski. Na početku je njegov brat bio prvi stalno na rang listi, kako i ne bi, kad je sve znao napamet...
Postoji lek i za to... Ne moraju čak ni drugi komp da koriste. Dođe mi u slagalici dve reči od 12 slova, pa kasnije jurim 60 razlike do kraja. I onda ga pobedim, i krene da mi kenja kako me sere. Murš dušmani!
Ne vidim šta mogu da nađu od odgovora, mislite na pitanja znanja? Tu razbijam, odgovaram ako znam za manje od 3sec, a znam dosta tih nepotrebnih sranja u životu. Ako nema šta više da se vara osim toga, onda sam prilično bezbedna.
Hvala na sugestijama, neću da gubim živce, evo počela sam juče da igram i ono, skroz je simpa. Štaviše, dopada mi se to ograničenje na dve partije dnevno, inače bi bilo zaluda iha-haj.
Ako ve zanima, skor mi je 7:0. Mwa-ha-ha-ha. Ha.
Hvala svima.
Tril, ima sajt gde ti izbacuje reči i brojeve - klinci ga koriste, to je ovo što Gusti gore reče.
Имаш асоцијације, зна да се понови асоцијација која је била (а исто је и са питањима знања). Е, ту је проблем, људи који играју то годинама су упамтили већину питања и због тога имају преко 150 поена по мечу. :Д
Polako, lepo je na početku kad igraš sa embecilima :) Postoji sajt na kom samo ubace iz igre šta im treba i iskoči im ogovor. Ne mogu se sad setiti kako se zove. I džaba ti ko zna zna, kad je to max 60 poena(ispravite me ako grešim)...
Već se nerviram...
У јеб'о те, ово нисам знао. Јадно...
За ту слагалицу постоји нека лудара, играо ја то и сморио се, због тих што користе те читеве и та срања!
Meni fora je da igram sa nekim koga znam, much more fun.
Igras sa normalnim narodom pa znas da nece varati.
Kliknite na ono Fer Plej i aplikacija ti neda nov tab da otvoriš tj neda vašem protivniku.
"Neda".
Ma ne da vrag, ima caka da se i to izbegne, i preko one ekstenzije, a moglo bi se 'ladno i preko GC Canaryja.
What is the color of night?
+1
Ne znam ko me više nervira, oni koji varaju ili oni koji svakoga ko je bolji od njih optužuju da vara. Jedan lik me je naružio kao Nemca zato što sam ga odvalio. Psovao me je kao ma`nit, a ja mu odgovarao sve fino i pristojno, samo da ga još više iznerviram.
Имаш опцију да пријавиш ћаскање модовима на крају партије, ако дође до таквих ситуација :)
Pomagajte drugovi i drugarice pioniri.
Do pre dan mi je sasvim normalno radio onaj program so blokira reklame i odjednom prestalo da radi kad sam juče skidao neka sranja za igrucu.
Sad sam provalio da mi pamti istoriju a stavio sam da mi je ne pamti(svi znate razlog). Pomagajte ljudi ko boga vas molim