Разноразно питање

1. Sačekaj 5 odabranih iz bilo koje kategorije :)))

2. Probaj preko nekog drugog pretraživača. I meni je tako jedno vreme bagovalo.

3. Ja čak nemam ni toliko definicija lolo Mada nije loš predlog, evo sad ću napraviti jednu pa da mi drugovi moderatori odaberu svih 5

4. Ali onda ostaju reklame na jutjubu i na redtjubu, a neću da mi neka trandža piše kako je napaljena i kako trebam da dođem kod nje.

5. А на чему си? Мсм који програм? лоло

6. Pomgaj Blejk, kako si rešio taj problem? Ti si čovek od poverenje već si mi jednom pomogo nemoj sad da zakažeš

7. Jebem li ga, mislim da je bio adblock

8. instaliraj ga ponovo

9. Mozlju ili taj program?

10. Је л' ти програми блокирају само овде рекламе или и рекламе на осталим сајтовима? Је л' има нешто да блокира оне силне искачуће прозоре кад гледаш неку текму на нету?

11. Искључи ад-он, па га поново укључи (или рестартуј ако има негде опција).
    А ако не помогне, онда га избириши па инсталирај опет, ко што Брус каже.
    То ти је решење за 99% информатичарских проблема. лололо

12. То ти је решење за 99% информатичарских проблема. лололо

A za sve ostalo se obara sistem :)

13. Jе л' ти програми блокирају само овде рекламе или и рекламе на осталим сајтовима? Је л' има нешто да блокира оне силне искачуће прозоре кад гледаш неку текму на нету?

Bukvalno sve reklame. Ja sam ga i skinuo zato što su me nervirale te reklame dok gledam tekmu.

Nisam rešio problem, stvarno ne znam koji mu je kurac. Sad ću lepo da reinstaliram mozilju i da počnem da koristim internet ekspolrer lololo

14. jab volijo da saznam zasto sam banovan.
    Dakle, nalupao sam minuse Caru. Jesam. Jesam li procitao svaku pre toga? Jesam. Sve i jednu jedinu, sto se tesko moze reci za pola onih koji su mu davali pluseve. Znaci, presaltajte malo kroz komentare tih istih defki i ima tovar onih koji napisu "nisam ni citao do kraja, splu". Dakle kada buljuk vas projase kroz te iste defke i bez citanja sibne plusa - to nije lajk, a kada ja procitam svaku i dam minus, onda jeste hejt?
    I bez zajebavanja, prvo sam lupao minuse iz razloga koji nisu toliko vezani za sam kvalitet defki (ponavljam, svaku sam procitao i u tom slucaju), ali nakon par komada shvatis (sto vi verovatno necete, jer, kao sto rekoh, niste ni citali iste do kraja) da su sve na isti kalup, a kalup je olupan od upotrebe i los. Definisanje slabo poznatih izraza - podrzavam. Lose definisanje - ne podrzavam. Primer u kome se valja neka nadriduhovita mesavina staro i novogovora, sve na isti fazon - ne podrzavam. Dakle, vec od polovine prve strane sam zaista ocenjivao po kvalitetu. OK, ne dajem minus na defke koje pominju Zabranjeno pusenje, a secam se da sam i tako nekoj dao nusmi, ali realno je bila losa, a vi ni ne znate za taj moj "princip".
    Sacekao sam lepo da istekne ban, da mi ne kenja niko kako sam izjeo ono sto se u pricu ne mece, pa bi da se vratim, da mi taj ko me banovo ljudski kaze zasto je to uradio. Ako je imao dobar razlog, onda je dovoljno dobar i da ga napise, ako je bilo zbog licnog zadovoljstva - nek me slobodno banuje jos 10 dana, i napise da je to razlog, kapiram da je to dovoljno da dobijem odgovor.

E da, boli me kara za sve nemoodo komentare koje neko sibne, tako da ucinite sebi uslugu i preskocite.

15. Rahmetli babo Atif

p;np.

16. Наврзле ми се неке птице на терасу, да л' да их терам ил' да пустим да живе свој имигрантски живот на мом поседу?

17. Узми ваздушну пушку и вежбај гађање. Требаће ти прецизност кад почне рат на Косову.

18. Ма није нека вежба, мала ми тераса...

19. džaba ti puška pored nuklearnog naoružanja

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.