U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А Цара... Децхко, што хејтујеш Цара? Јес' да је сморило форсирање оних његових примера на исти калуп, ал' опет, има ту материјала и за покоји плус.
What is the music of life?
Cekaj Valdemare, zasto postoji minus uopste? Sto kazaman nije batalio sistem ocenjivanja i samo ostavio lajkove sa gejbuka. Realno, lakse mu je da tako odradi. Sudeci po tvom postu, to bi bilo sasvim dovoljno, a i pravi hejt se eliminise. Svi srecni, ovce na broju, pivo za sto u cosku i pesma "Aj veessseeeeeliii seeeee kuuuuuucniiiii domaciiiineeeeeeeeeeeee"
Jednostavno Rahmetli babo Atife nije normalno da uđeš na nečiji profil i shvatiš da to što čitaš je sranje i nastaviš da čitaš nešto što je sranje i smeta ti, nije normalno. Il tog lika ne gotiviš pa mu deliš minuse i zbog toga čitaš i dalje ili imaš problem i to veliki problem, negde u dubini sebe se ložiš na nešto što smatraš da je govno i mrziš ga.
Sta je hejt po definiciji? Jesam li ja to radio? Jesam li procitao svaku definiciju, za razliku od zilion vas koji vidite da ima preko tri skrola i da je istorijska (ergo, Careva) i batalite, pa samo sibnete splu? O cemu se prica ovde?
Ljudi ti samo stavljaju do znanja da si M što znači da pod hitno treba da nađeš kakvu domino damu koja će da te gazi šiljatom štiklom po jajima.
Dobro je brate shvatili smo da ti voliš da čitaš govna i da se ložiš na to da čitaš govna i deliš minuse. Moderacija da ti se izvini podhitno!
Nasao sam jednu, samo nema stikle, ima one ekser-tike, planinarske. Full osecxaj.
Sad, ako nije lično motivisano ovo sa Carem, svi očekuju da uskoro budeš banovan zbog hejtovanja niza drugih autora čije definicije su sranje i vape za tvojim minusom.
Valdemare, procitaj pitanje koje sam postavio. Prvi post. Ovako te smatram za trola.
Tucani, sada tek vidim tvoj post. Sta da ti kazem, zamisli da si kengur.
Zašto Bruce ne moderiše?
Oćero ga Kajzen da umoderiše mene.
Не може сад тебе, то кад Курда размодерише тек онда...
Написао је на некој од претходних страна, тражио је размод јер има много обавеза током лета и не може бити често на сајту. Тако некакако.
Има човек обавеза и нема времена за сајт.
Zahvaljujem.
Izjasnio se čo'ek
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1613#post_2348427
I tebi zahvaljujem.
još nije krenulo udarno, ali tokom sledećih meseci biće perioda da po deset dana neću moći ni da se ulogujem...