Разноразно питање

1. Taman da odmoriš od sajta malo. :)

2. Da reknem Rahmetli babi Atifu.
    Nisi slučajno otišao na Carev profil.
    Tvoj najgori odnos glasova prema nekome (osim Cara) je -1.
    Prema Caru je -35.
    Od 35 pročitanih definicija ti si dao 35 minusa.
    Meni na profilu piše da sam jebo Kejt Bekinsejl, mislim da mi svi sad vjeruju da je to istina.
    Kraj rasprave.

3. Ako hocu da uradim tetovazu na bicepsu (sunutrasnje strane ruke)..
    I krenem da jacam, biceps da se povecava.
    Da li cu unistiti tetovazu?
    U smisli da ce koza da se rasiri ili sta ti ja znam, i tetovaza da izgleda grozno?

4. Ћути дете, иди ради домаћи. Какве те тетоваже спопале...

5. Ako hocu da uradim tetovazu na bicepsu (sunutrasnje strane ruke)..
    U smisli da ce koza da se rasiri ili sta ti ja znam, i tetovaza da izgleda grozno?

Паврло је могуће јер ћеш развућ' кожу.
    Неће се она уништит' али ће се издеформисат', биће можда шира, несразмјернија и то

6. Zna li neko nekog inspektora/pandura u Bg. a da je rad da se iscima da privede jednu prevarantsku bandu zakonu?

7. То ти је врх планине Ртањ.

8. Zna li neko nekog inspektora/pandura u Bg. a da je rad da se iscima da privede jednu prevarantsku bandu zakonu?

Довољно је да одеш у најближу полицијску станицу и сваки инспектор ће да те приведе. :Д

9. sta je vrhanj??

Mes čini da je to neka hrana, nešto, al nemoj me držati za reč. Uzmi neki srpsko - hrvatski rečnik, neki đavo, znaš ko je rekao (napisao), ako je hrvoje, Bihovac, trange frange, vidi u njihovom rečniku...

10. То је павлака.

11. Vrhanj je pokvareni vrganj. Vodi računa.

12. Него шта је?

13. Ako hocu da uradim tetovazu na bicepsu (sunutrasnje strane ruke)..

moj drug je tetovirao pokojnog strica na bicepsu. sad se ugojio i pokojni stric mu se sad smije sa bicepsa. ljepša je tetovaža sad nego prije kad je stric bio ozbiljan. imam i definiciju o tome.

14. vrhnje
    to je slovenska riječ

15. Vrh nje - čuperak na njenoj kratkoj kosi rano ujutro.

16. Haha, ma u receptu nekom sam nasla i ne razumem :D
    a google translate ne prevodi, ne znam sto, pa reko da vas pitam

17. moguce da je pavlaka

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.