Разноразно питање

1. Како се беше цитира оћу да изцитирам нешто?

Hvala

2. ukucaš citat (velikim slovima), napišeše šta oćeš, ukucaš tatic (opet velikim slovima) i pošalješ na 5454.

3. nisi mu trebao reci odmah,trebali smo da ga lozimo malo :)

4. nisi mu trebao reci odmah,trebali smo da ga lozimo malo :)

Па нисам бре ја смедеревац

5. Milose, nemoj da kopiras nego rezi direkt. Dakle, imas ISO fajl ili onaj Nero-ov, ne znam koja je ekstenzija, i otvoris ih brenerom i narezes. Dakle nikakvo kopiranje, postoji posebna opcija da brenerujes ISO, tj Image file, tako se verovatno tamo oslovljava...

6. treba mi neko za maaali medicinski savet, ima li koga

7. Reci Spavalice, da vidimo šta možemo da učinimo za tebe....

8. Čoveče javio si se posle 6 sati, do sad su mogli već i spomenik da joj naprave.

9. Javi se za četres dana!

10. E hvala ljudi. Uspeo sam kad sam narezao iso fajl iinstalirah windows al sam se posle napatio i nista ne uradih jer nisam mogao da instaliram drajvere, nece se konektuje na net jer prvo treba da se instaliraju drajveri a nije dobijen cd sa drajverima pa sam skidao na drugi lap pun kurac drajvera sa dellovog sajta za taj model lap topa i ni jedni ne odgovaraju.

11. Koji je kurac sa ovim posterima sa usisivačem i borbenim avionom, zadnjih dana sam bar tries video? Trebalo bi banovat za ono

12. Milose, napisi model laptopa i da li je Windows 64bitni.

13. Dell inspirion n5110 ali nije sad ni bitno jer sad lap nije kod mene nego sam se danas iznervirao kad sam pokusavao da napravim. Jbt nije mi jasno da nece se konektuje na net a nema drajvere i do kurca. Nadjem neke drajvere za taj model ono opet kurac.

14. E pa, žalim slučaj. Opet, mora biti da ima po internetima drajvera... Kako god, ako ti opet zapadne, piši, pa ćemo se ispomažemo :))

15. Htela da otvorim fotke koje sam dobila u mejlu. I pojavi mi se ovo obaveštenje.Kakav je sad ovo veliki brat?

http://www.dodaj.rs/f/3x/JX/2peKQnMU/jezero.png

16. Ne možeš da ih skineš na hard?

17. Nemam pojma, samo sam probala da ih otvorim. Probala da učitam jednu i pojavi mi se nešto tipa #%#&$%/&%/&Google&%$&&%/&%/, kad hoću da otvorim downloadovanu sličku.

18. poslao ti je neko linkove sa svog google disk-a. pitaj ga sa user i pass.

19. Aj nek mi da neko link za temu đe se kače glupi posteri?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.