Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Људеи, револуције у мађарској и аустрији 1848/49 има ли ђе да се скине 10ак петнес страница о томе ?
http://maturskiradovi.rs/istorija/revolucije/madjarska1848/brStrana/10-15/file.pdf
Super, fala, baš si mi pomogo
Već neko vreme planiram da kupim kola, skupio sam nešto keša, al nikako da skupim dovoljno, pa mi palo na pamet da uzmem auto na lizing. Kakva je procedura oko toga, šta treba od imovine ako je hipoteka u pitanju i ima li neke veze što imam 18 leta?
Nemoj.
Јеси положио возачки Вуле?
Jok, ovijeh dana polazem.
Сасрећом. Ал немој да купујеш још кола, знамо сви како смо луди кад тек добијемо дозволу. Прво се добро увежбај, па онда дивљај. :)
Nemam na čemu da se uvežbavam, ćale prodo kad je deda iznenada umro jebem ga usta, da mu digne spomenik.
Sta god prvo da kupis, sjebaces ga, zato bolje kupi nekog Golfa za 500E pa se lepo nauci. Inace na pusing se isplati samo ako imas firmu koja dobro posluje i velike joj pare stoje na racunu...
Е јебига Вуле, шташ...
realno,na lizing se uzima ako ce sam sebe da otplacuje.
Uzmeš juga za 350-400 evra i teraš dok se ne raspadne.
da,bukvalno ga teras.
mislio sam nesto pristojnije za pocetak, bar malo pristojnije, ne mogu zensku u jugu provozati gradom :)
sto?jel zabranjeno?
Veruj mi možeš i jugom da je provozač, a ako slučajno gospođica ima neke ozbiljnije prohteve onda je teraj u pičku materinu ili neka sama kupi bolje.
Decxko, što si komplexaš?
nije kompleksas.mozda je to neka uredba u mestu kom zivi.
stavka 4.zabranjeno bacanje smeca po gradu.
stavka 5. zabranjeno vozati devojke u jugu.