Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
'Ajde! Tol'ki sajt, tal'ko sadržaja i sada smaraju tematske defke?
Neozbiljno je to što mislite da se ja zajebavam sa svojom zbiljom i da kao u šali postavljam takva glupa pitanja koja me se inače nikada ne bi ticala da nisam u takvoj situaciji. Ali, neka vam na dušu. Snaći ću se već nekako... valjda.
Учини то што безболније...
Љаксе, опусти се брате.
Ti si iskusan, znaš šta je bezbolno.
YeahBatch, kako da se opustim kad sam ostao bez svega?
Ipak, snaći ću se nekako.
Гради испочетка све, шта да ти кажем. Нађи посао неки, неку нову љубав, зашто да сина остављаш јебига. Размисли како би њему било. Терај даље, шта да ти кажем.
postoje ljudi koji su se skolovali da pomognu coveku koji ima suicidne misli ili bilo koju psihicku bol.samo je ovde sramota otici i leciti se kod psihijatra ili psiholga...
Чек, већ написах да нисам читао шта сте писали. Ако је истина то што пишеш, онда је највећа глупост убити се због такве ствари.
Па посао ће се наћи опет, а зар тај клинац треба да одраста без оца и плус да му ћале натакари за цео живот етикету самоубице?
Реално, ја бих те убио кад би се ти убио због тога.
Учини то што безболније...
treba da si zestoko poremecena supcina da kazes tako nesto nekome na tamo nekom forumu ko se MOZDA zajebava.
Љаксе, кад си мог'о једном све да направиш, можеш опет! Не треба да се предајеш због таквих ствари. Људи су губили и много више, колико год то немогуће деловало, па су издржавали и кретали из почетка. Контам да ниси матор, па да кажеш да је касно за нови почетак. Никад није касно! Поготово ако си млад.
Pa ne može ona da ti ODNESE sina, sigurno postoje načini da se utvrdi starateljstvo, kao i da oboje provodite s njim dovoljno vremena. A to što te ona napustila zbog gubitka posla više govori o njoj. Sigurno je da prolaziš kroz težak period u životu, ali razmišljaj o njemu kao o ograničenom i kako je moguće prebroditi ga, ali samo uz borbu. Nikako suicidalnim mislima.
realno, jebo takvu zenu koja ce da ode kad je najgore, takva ti ni ne treba, jer da nije otisla sad otisla bi prvom sledecom prilikom. jebo i poso, jer ces posao da nadjes, koliko god da je drzava u kurcu, snaci ces se. jedino je to za sina osjetljiva i zajebana stvar, ali kontam da mozes za njega da se boris barem.
+111111111111111111111111111111!!!!!!!
Седплас нема тих проблема, док има кукуруза коза му никад неће отићи.
Ja se slažem da treba malo promeniti temu... Na primer, nek sledeća bude Hari Poter, pa Gospodar prstenova, pa opet nešto levo... I meni je trulo samo Ratovi zvezda, možda zato što ih nikad nisam voleo...
P.S. No, da pitam ono zbog čega sam došao... Da nema ko kakav sastav o maturi, rastanku, sumo-sumare o školovanju, i ta sranja treba mi sutra za pismeni. Nisam vičan pisanju (Da se videti i iz mojih defki).
Smorka, s obzirom da si generacija mi, i da te čeka isto, očekujem PVT... Hvala unapred
Док смо још код те теме, мог друга је напустила трудна жена, породила се и добила сина, иако живе у истом граду није га видео 10 месеци, значи уопште од рођења наредних 10 месеци није видео сина. Ни на крштење га нису звали, е то је мука људи. Било му је тешко али није ни помишљао на самоубиство, борио се преко суда и сад је добио. Далеко је то од доброг, али у било каквој ситуацији се треба борити за боље, увек али увек!
U potpunosti se slažem. Da je 1 najbolja, pa i ajde, al po tri, mLogo je kume...
волео бих да се отвори посебна тема о самоубиству и блиским ситуацијама са истим, капирам да би било штошта да се напише.
љаксе, хоћеш ли више да нас упутиш у материју, детаљније, није лако судити тек ако се зна да те је жена оставила и одвела дете. онда мислим да би неко оставио добар савет и мотивисао те за даље, а и теби би вероватно значило да се изјадаш, макар и овде.
Седплас нема тих проблема, док има кукуруза коза му никад неће отићи.
to je taj humor.
ESI GLEDO ONO NA JUTUBETU KAD CIGA PITAJU NESTO ON KAO A VI KAKO TE CE IZADJEM NA TELEVOZOR JOOOJ HNJO HNJOO KAKO DO JAJA FORA
To ti je fora međeda išume što nije osetio tvrđu podlogu od zemlje