U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Koliko vremena treba da prođe otkad se podnese molba za isključenje interneta do ostvarenja istog?
Dan?
Искључиће ти одмах, само зависи какав уговор имаш са њима.
Meni je trulo što ljudi ne čitaju bolje, sa više pažnje - da, na primer, prelistaju temu, vide šta su drugi pisali, pitali i kakve su odgovore dobijali. Evo, ovde:
sve kratko i jasno piše.
Takođe, i ovde:
se veoma lako može skontati da će biti raznolikih tematskih izbora.
Добро бре шта одмах сви кењкате нешто, па ни ја немам појма о ратовима звезда, ни једна дефка, постер, реакција ми нису јасни али ми је драго што се ради нешто ново и другачије на сајту, доћиће рецимо и тема фудбалске дефиниције па ће мени бити врх да то читам. Тако ће сваком наићи по нешто што га занима.
Mogu ja ako pošalješ sise u pvt.
Veverice, nije mi jasno zašto pričaš sam sa sobom. lol
Samo da kažem Sasvim Nebitnoj da je mnogo seljački da brišeš svoj post sa foruma, pogotovo ako ti je neko odgovorio na taj post.
Pa lepo je devojka zamolila da joj se učini usluga i bez zajebavanja, ne razumem šta si očekivao, da ti odgovori na prostački odgovor?
Ja sam joj uputio poslovnu ponudu, molim lepo. A na kraju krajeva, mogla je i da me iskulira, a ne da ispada seljanka.
E, Veverice.. Nisam videla da si odg... obrisah jer skontah da neće niko da se bakće... Pa nisam dotle nečovek.. stvarno nisam videla. :)
Ne znam ja, ispade da tražim sise na uvid od Tilma i Ciklona. :D
Šalim se, ne mogu ja to da odradim, al sise možeš da mi pošalješ u svako doba. :D
Sad ti moram stvarno poslati, da se iskupim što te napravih budalom. :D
de u beogradu ima radnja sa izuzetno kvalitetnim i skupim viskijima?
Ne znam ja, ispade da tražim sise na uvid od Tilma i Ciklona. :D
Изволи, никакав проблем.
( . )( . )
Fala Tilmo ljudino!
Aj da zamolim ondulatore da odbanuju Sasvim Nebitnu, iskupila se, poslala je sise u pvt.
Pa samo do sutra, strpi se, biće još sisa.
A dobro, izvinila se devojka. :)
Zasto proizvodjaci mobilnih telefona, kad vec prave kamere od milijardu mega piksela, kojekakve aplikacije, ekrane koji su osetljivi na dodir, ali ne moras da ih dodirujes... ne mogu da naprave bateriju koja ce drzati 5-6-7 dana?