Разноразно питање

1. Па горе си рекао, цитирам

Ima li još neko neko pitanje?

2. Kostiću, jes ti kaizenov portparol?

3. Prekinite sa spamovanjem ove teme pitanjima za mene.

Da ne spamujem, ponašaću se ko na "Izazovu".

Da li je ovo tema Raznorazna pitanja?

4. Па горе си рекао, цитирам

Ima li još neko neko pitanje?

Neko normalno, realno pitanje vezano za nešto na sajtu ili van njega. Ukoliko želite da postavite pitanje meni lično, valjda ste naučili kako da pošaljete PVT.

5. Evo ja. Šta lemaja izvodi, što se ne vraća na sajt? Kad će Samhain nazad i gde su silni likovi kao npr. katija, frenki dođe i odleti i tako to?

6. Добро, ево једно питање о сајту - Је л' сви добијају трајни бан кад ти пошљу пвт или само Слоба?

7. Šta lemaja izvodi, što se ne vraća na sajt?

Ne želi više da se vraća na sajt.

Kad će Samhain nazad

Najverovatnije kada bude odbanovan ( 28.09.2011. 17:59).

gde su silni likovi kao npr. katija, frenki

Verovatno nemaju vremena, imaju obaveza ili šta već, i ispitni rok počinje, ali to je najbolje da njih pitaš.

EDIT:

Је л' сви добијају трајни бан кад ти пошљу пвт или само Слоба?

Samo on.

8. Evo ja. Šta lemaja izvodi, što se ne vraća na sajt? Kad će Samhain nazad i gde su silni likovi kao npr. katija, frenki dođe i odleti i tako to?

mislim da je razlog Ktitor,od kad se pojavio razdvaja ljude

9. Koje je najzdravije južno voće? A prirodni priraštaj u Kinšasi, Kongo za leto 2011?

10. Samo on.

А зар не постоји писано, ил' неписано правило да је ПВТ Вегас, односно шта се деси на ПВТу остаје на ПВТу?

11. Koje je najzdravije južno voće?

Banana.

A prirodni priraštaj u Kinšasi

Godišnje se povećava za 3.24%.

Kongo za leto 2011?

Jako zanimljiva turistička destinacija:

U krugu od trideset kilometara oko Kinšase čovek ne može sresti ni kuče, ni mače. Tek po koja ptica proleti. Sve je pojedeno. Čudili smo se kada smo na njihovoj pijaci videli raščerečene majmune. Jedva smo našli jednog psa i jednu macu da ih držimo u kući, da nas bar malo podsećaju na našu zemlju

А зар не постоји писано, ил' неписано правило да је ПВТ Вегас, односно шта се деси на ПВТу остаје на ПВТу?

Naravno da postoji.

12. Koje je najzdravije južno voće?
    Banana.

Што би рек'о Баракуда - Негативно. Банане које ми једемо су највећа говна.

13. Банане које ми једемо су највећа говна.

Možda, ali je najzdravije voće jabuka i breskva (kojih ima kod nas) i nakon toga, banana (koja se smatra južnim).

14. Naravno da postoji.

Што је онда онако фин младић банован?

15. Јок, имаш манго, имаш авокадо, имаш јапанску јабуку која је јако јако здрава за шећераше нпр.
    Ево ја имам 4 стабла јапанске пред кућом, мада их нико не једе

16. Јел од јапанске јабуке имаш осећај као да ти трну уста док једеш? Јео сам некад, не могу да се сетим да л' је баш то.

17. Јесте, јесте, само мора да је била мало незрела :)
    Кад је скроз зрела, то се не осјећа, можеш да пробијеш рупу и да је исисаш лагано.

18. Ljudi sta je ovo sa Strajom i mestom #1 skk se desava xD

19. Мајмуновски појавио се Поштаргорњи боготац и скино Страју са броја један!

И сада ми, безумне масе постајемо Поштарови следбеници и пратимо га к'о нашег вођу. Ми смо горилци олололо

20. Bag, bice sredjeno kad kaizen bude imao vremena.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.