Разноразно питање

1. елем, то препуцавање неће престати, само ће се пренети на друге теме, кк Звезда, кк Партизан..сила је јака у дербију.

Tako je bilo i sa Jebanjem, pa ko danas jebe? Ko danas jebe, kolege Vukajlijaši?

2. ne znamo ko jebe, al znamo da ti ne jebes. hehe

3. Samo si ljubomoran što ja imam dečka, a tebe ni ribe neće da pogledaju.

4. Морам да признам да ме Костић насмејао, искрено.

5. rastuzio si me sad, pogodio si nisko, tamo dje boli najvise...

6. Ne, nije to normalno prepucavanje. Sve dotle je bilo prepucavanje u granicama normale. Dotle su mogli da se zezaju, što po forumu, što na četu, a onda je krenulo to pljuvanje po drugima: ne u kontekstu rivalskog prepucavanja, već vrađanje druge osobe.

Ne zanimaju me klipovi po tjubu, jer smatram da na Vukajliji ima normalnih ljudi koji se razlikuju od virtuelnih kvazi-navijača, koji najogavnije misli pretaču u jedva-pa-pismene reči koje odražavaju siromaštvo njihovog duha i sirovi mentalni sklop.

Zezanje, šeretsko prepucavanje i dobre fore kojima se utera protivniku = sasvim OK i sasvim na mestu.

Vređanje druge osobe, njegove ili njene ličnosti i porodice = apsolutno nepotrebno.

7. Kostiću, opšta je činjenica da Vukajlijaši ne jebu, jer znaju da je jebanje precenjeno. ;-)

8. pogodio si nisko,

Ali nisam ti uopšte gađao na inteligenciju.

Zajk, odavno sam skontao da oni koji jebu, pričaju kako ne jebu, ne pričaju o jebanju uopšte ili negiraju na neki način činjenicu da jebu. Neka vrsta obrnute psihologije bez neke preke potrebe i nekog posebnog smisla, al' ajd' sad.

9. Ок, ја дадох моје мишљење. А за чет не знам, то нисам ни видео шта је било.

10. Tako je bilo i sa Jebanjem, pa ko danas jebe? Ko danas jebe, kolege Vukajlijaši?

Niko, jer si ti zaključo temu

11. Ali nisam ti uopšte gađao na inteligenciju.

Костићу, и ово је добро, чуј добро, одлично.

Биће да си радио неку опасну лоботомију, али напредак је евидентан.

12. Добро, циклоне, могло је то и другачије да се регулише. Они су попили банове, опомена се упути осталима да то није примерено понашање и прелази неке границе, и даље. А не сад да 10-12-15 људи испашта због два кретена који не знају да се суздрже у зајебанцији.

13. А не сад да 10-12-15 људи испашта због два кретена који не знају да се суздрже у зајебанцији.

Jbg, takav vam je hororskop. Kao u vojsci: zbog jedne individue, eventualno dve, ceh plaća cela četa.

14. А да отворим тему само за ову финалну утакмицу, са нагласком да нема вређања, а Циклон?

15. Признај да си од оних што су на физичком носили кратки црни адидас шорц, мајицу на брателе, чарапе високо подигнуте, симод патике, и навијали на клупи док остали играју баскет. :)

16. ja sam nosio crveni yasa šorc i adidaske...

17. Ne. Uvek sam nosio bermude (šorc do kolena), nikada majice na bratele, "Simod" sam nosio kada sam imao 5 godina (preferirao sam Raebuk, Nikke, MBA i ostale buvljačke tikepa). Nisam sedeo na klupi, jer nisam bio basketaš,

18. Ти си старији, тад је црвено било обавезно. Моја генерација је морала беле мајице и црне шортсеве. Јеботе, кад погледам, како си тад имао неку зенту од наставника, поштовала су се правила, наставник је смео да те пребије ко вола само ако помислиш да дигнеш глас.

Ја сам за то да се то врати, ово данас је анархија.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.