Разноразно питање

1. ja sam za to da se ukine obavezno školovanje - svi koji to ne žele ne treba ni da idu u školu, to bi dovelo do smanjenja opterećenja na državu, ali bi za posledicu imalo ekstremno poboljšanje uslova školovanja jer bi u školu dolazili samo oni kojima je to i želja i koji ne prave probleme...

2. Биће да смо приближно исто годиште Циклон. И ја сам носио та срања од патика, Дијадора перјану јакну, старке које се распадну после 10 дана, неке ЦРЕАТИОН тренерице од паус папира и свилене кошуље ала јацпи.

3. Како год да нам је било, овако нешто ниси могао да замислиш у школи од деце 5-6 разред.
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/420692_339939772775204_377183814_n.jpg

4. Zanima me sledece: Kad prekrstam noge, desnu preko lijeve prebacujem lako i prirodno, a lijevu preko desne kad hocu da prebacim, radi demokratije, ono nece. Mislim oce, ali je dosta ne-komotno. Zasto to?

5. Zato što ti je levo jaje veće od desnog.

6. Може бити да ти је једна нога слабија, јер кад стојиш више тежине наслањаш на једну ногу и то већи део твог живота, тако да је ова друга остала неутренирана. Има неки тест за то: станеш на две ваге, ал' прекријеш нешто преко казаљке да не видиш колико је на којој и покушаваш да стојиш на обе ноге исто и кад имаш осећај да стојиш на обе ноге једнако, онда откријеш и биће ти на једној страни вероватно много више кила него на другој, иако ти имаш осећај да би требало бити подједнако.

7. Jbg, takav vam je hororskop. Kao u vojsci: zbog jedne individue, eventualno dve, ceh plaća cela četa.

Ovo me podsjeća na jednog mog druga, u mladosti zlostavljanog od strane drugih dječaka u kvartu, koji je silom prilika došao do testosterona i postao izbacivač u jednom klubu, pa nije dao nikom iz poveće grupe da uđu jer je jedan bio pripit a taj jedan mu je nekad davno pljusno zaušnjak.
    Na kraju su ga prebili.

8. sreto ovo cu da probam, kad nabavim vage :D

sad sam ti oprostio za lejkerse :D

9. StefanKostić
    pogodio si nisko,
    Ali nisam ti uopšte gađao na inteligenciju.

znam da nisi, gadjao si moj muski ponos, jer je to jedino sto i mozes da dohvatis odozdo :*

10. Da li neko može da mi pojasni koja je fora sa onim mlekom, kad su bile reklame na mislim Pinku 2, neki jako nasmejani ljudi piju mleko? o.O

11. Da li neko može da mi pojasni koja je fora sa onim mlekom, kad su bile reklame na mislim Pinku 2, neki jako nasmejani ljudi piju mleko?

Mleko je dobro za kalcijum a kalcijum je jednako zubi i to :)))

12. Mleko je dobro za kalcijum a kalcijum je jednako zubi i to :)))

Samo to? lololololo A aflatoksin ništa, ništa? :D A šta sa onima koji su netolerantni na laktozu? :D Kad malo razmislim, mada sam samo jednom videla... Čini mi se da niko od tih ljudi zapravo nije pio to mleko... Opet, možda grešim. Istina je tamo negde.

13. Gde ćeš da se smeješ na alfatoksin si luda :)))

14. Gde ćeš da se smeješ na alfatoksin si luda :)))

Hahahhah, pa delovalo mi je ono kao forsirana reklama da se ljudi nakane da kupuju mleko, naročito zbog tih kezova, a vidim nema nijedan naročit proizvođač naveden. x)
    Zdravo, deco! Jeste li jutros popili čaj? Jeste li popili svoje mleko? lololo

15. Ovo me podsjeća na jednog mog druga, u mladosti zlostavljanog od strane drugih dječaka u kvartu, koji je silom prilika došao do testosterona i postao izbacivač u jednom klubu, pa nije dao nikom iz poveće grupe da uđu jer je jedan bio pripit a taj jedan mu je nekad davno pljusno zaušnjak.
    Na kraju su ga prebili.

To je tako šaljivo! Evo, ja se ne bih zajebavao sa tobom, obzirom da si opaki sportista. Ne, stvarno - zaista se ne bih zezao sa tobom. Ja sam barem iskren, ako ništa drugo. Možda bih, u nekom naletu ludila, krenuo perorezom na stenu, ali bih barem krenuo od srca (makar dobio batine koje ću pamtiti narednih 50 godina).

Razočaran sam što si ti, od svih ljudi ovde, tako jebeno pogrešno shvatio moje reči, da je to neverovatno. Ovde, izgleda moram crtati svakome živom. Da nisam banovao njih dvojicu, i da sam pustio da njihovo prepucavanje zabavlja mase, još tuce njih bi se priključilo prepucavanju, da se na kraju ne bi znalo ko kome jebe sve po spisku.

Jebote - stvarno me oduševljava površnost ljudi ovde. Neka sam i jebena hepo kocka, ali ja barem znam da priznam da umem da ispadnem jebena hepo kocka. Divim vam se do imbecilnosti.

16. Bog te jebo ludi Ciklone, tačno nisi normalan...

Koliko puta sam ja tebe pokušao naložiti a ti se smrtno primiš? :D

Jbt, poslije svakog mog posta gdje spomenem tebe ti se raspališ pa ja tebi moram slati pvt gdje kažem da se zajebavam, pa dokle bogamu? :D

Ti znaš da ja tebe volim :*

17. Ja bi mu sad tačno odabrao najgluplju definiciju i ostavio komentar da sam se samo malo zajebavao :)

18. Ja ne znam što se vi plašite Bendžamina, ja idalje tvrdim da je on pička i on to dobro zna.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.