Исто сам ја питао за делфине, ал ми нико није знао рећи... Или јесте па сам заборавио.
Delfin je sisar, kad ga zasečeš šiklja krv na sve strane, kao i kod nas, plus je toplokrvan, ništa toplokrvno ne sme. :D Mislim da sam ti to isto prošle godine kucala, ali da je pratilo prokletstvo poslednjeg posta. :D
isto me zanima i za puževe.
Kontam da su oni morski posni, a ovi što žive na kopnu mrsni (nema svete vode da im spira grehe). :DDDDD Nakon čitanja one teme, nekako mi izgleda kao da sve što je na stepenu složenosti prostije od ribe i ako konstantno živi u vodi (nikad ne napušta istu) je posno. :D
Pa realno i to konjsko je humanije, ono, konj je živeo normalan ćivot pa ga u postarost čuk i u kobasice. A znaš kako se muči tele, i oni prasići tamo na veliko... :P
Znam temu, ali tamo nema odgovora na moje pitanje. Nije ni bitno, neću ih danas jesti..mada, isto me zanima i za puževe.
ima odgovor, nato, samo nisi trazila dobro.
Samo na pretposlednjoj strani je neko spomenuo da Italijani mrse na Božić sa žabama.
Mislio sam da sam čuo za sve perverzije...
:-)))))))))))))
Sede, ako ti kažem, moraću da te ubijem. :)
Delfin je sisar, kad ga zasečeš šiklja krv na sve strane, kao i kod nas, plus je toplokrvan, ništa toplokrvno ne sme. :D Mislim da sam ti to isto prošle godine kucala, ali da je pratilo prokletstvo poslednjeg posta. :D
Kontam da su oni morski posni, a ovi što žive na kopnu mrsni (nema svete vode da im spira grehe). :DDDDD Nakon čitanja one teme, nekako mi izgleda kao da sve što je na stepenu složenosti prostije od ribe i ako konstantno živi u vodi (nikad ne napušta istu) je posno. :D
Puž je posan, imaš salatu mnogo pokretniju od njega.
I pre nego što pitate, puževi su najbolji ispod sača, s krompirom.
Ja nikad nisam jela puževe. To bih i probala, ali kornjaču nikad.
bolje su kornjače, puževi deluju kao da si žvaku ostrugala sa cipele, a ni ukus nije bolji...
Оне животињке са пипцима су супер, сад не сећам се шта је то тачно било... Медузе или кои курац...
Lignja.
Imam još jedno pitanje, ali se bojim da će biti
http://www.gifcrap.com/g2data/albums/Misc/Comedian%20gets%20a%20bottle%20thrown%20at%20him.gif
Биле су две врсте пипкастих створења за тим столом, могуће да је једно било лигња...
NE MOGU DA JEDEM KORNJAČE! Pre ću mačku ili psa pojesti. Ne znam zašto, ali uvek sam jako volela kornjače. :(
ako je dobro spremljeno ne pravim razliku ;)
:(
http://www.seaturtles.org/img/original/GRN-honuAnitaWintner.jpg
Negde sam čitala da je neki bogatun jeo lava... I rekao je da ima ukus... Pam pam pam pam pam pam pogodi- pilećine! :D
Мени тако био проблем да једем коњско месо... Ни сад га не једем, мсм што бих кад већ могу да живим без њега.
El znate kako se kornjace karaju?
Ja ne znam. Pričaj, života ti.
Pa realno i to konjsko je humanije, ono, konj je živeo normalan ćivot pa ga u postarost čuk i u kobasice. A znaš kako se muči tele, i oni prasići tamo na veliko... :P
Samo čekam onaj klip da pustiš... :D