Разноразно питање

1. S ove strane majkumu, inače bi pio karlovačko ili ožujsko :)

2. Pretpostavio sam, al šta znam, možda si infiltriran, da proveriš raspoloženje među ljudima..lolololo
    E, a ako je neko degustator, mogu da sredim flajku, šaljem postekspresom, cena simbolična, neđe oko 400 kinti... :)

3. To ti simbolično? Za tu kintu mogu da se urokam od Apatinskog :)

4. Inače, Valjevsko (nije da ga hvalim sad što je "moje"), al najsvežije, kvalitetno, dobra voda (gradac), i sl. jedina mu mana staklene od 0.5 l moraju da se vraćaju, al ima limenki, ima 2 l pa ti pij koliko ti duša ište...

+100

5. Zezam se, za tebe šaljem krmaču džabe, na moj račun, 'ladnu ko guja...
    A neam pojma što, ali strana piva mi se čine jača u odnosu na naša, mamu mu... a na etiketi nema razlike neke...

6. Zna li neko kako se zove neka nasa serija kao sa nekim psihijatrom i nekom likusom sto mu dolazi na terapije a mnogo je dobra picka i bio je tu i Sergej Trifunovic i neka mala sa gipsom oko vrata? U stvari, ne interesuje me ime serije nego te dobre picke.

7. VALJEVSKO NAIBOLJE SVE NAGRADE POKUPILO

8. Ako mislis na crvenokosu zove se Natasa Janjic.
    A ja da pitam jel ovo opet neki bag sa reakcijama?

9. A ja da pitam jel ovo opet neki bag sa reakcijama?

I ja sam primetila...poređane samo po popularnosti za dan...ne izlaze nove.

10. Jel žabetina posna hrana?

11. вероватно јесте ако се сврстава у рибе и морске (барске) плодове.

12. I ja sam primetila...poređane samo po popularnosti za dan...ne izlaze nove.

\o/

13. вероватно јесте ако се сврстава у рибе и морске (барске) плодове.

Ali žabe ne žive samo u vodi...

14. ако се сврстава у рибе

E, sad sam sve čula. :D
    Pa, nemam pojma, neka moja logika bi bila da nije posna jer i žaba diše na pluća, kao i mi, a i izlazi na kopno, ne znam da li to ima neke veze sa nečim. :D Mislim da je ovo isto neko prošle godine stavljao. :)
    http://opusteno.rs/pitanja-i-odgovori-f138/zasto-je-riba-posna-t12235.html

Ima i tema.
    http://vukajlija.com/forum/teme/39818-zasto-hriscani-tripuju-da-ribe-nisu-zivotinje?strana=1

15. smorka, sto si plagijator?

16. Исто сам ја питао за делфине, ал ми нико није знао рећи... Или јесте па сам заборавио.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.