Разноразно питање

1. Ako Bog da do sledećeg Vaskrsa.

2. Pitanje za medatore,jel mozete da vidite samo ukupan odnos glasova ili moze i po kategorijama( nor koliko imam glasova za postere a koliko za definicije)?

3. Mogu sigurno da vide samo kontam da ih bole kurac da se akaju oko toga pa nam daju ukupno.

4. Ajd ako neko moze da mi objasni ovo, slucajno sam otkrio...

http://www.youtube.com/watch?v=Vj2OV3xlTkg

5. praistorijsko govno od televizora ima kondenzatore da skrati vreme odziva pri uključivanju - ako dovoljno brzo stisneš dvaput power dugme ne stigne da izgubi napon jer ga kondenzatori zadrže uključenog

lik rešio da malo jebe amere svemirskom tehnologijom...

EDIT: ladno nisam provalio da si ti u pitanju :)

6. HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA! KOJI SI TI KRALJ, OVAJ SLOU MOUŠN ME DOKRAJČIO, HAHHAHAHAHHAHAHAH!

C0a

YouTube nalog:

C0a1209

Ovo si ti je l' tako? Super ti je taj roze dolov.

praistorijsko govno od televizora ima kondenzatore da skrati vreme odziva pri uključivanju - ako dovoljno brzo stisneš dvaput power dugme ne stigne da izgubi napon jer ga kondenzatori zadrže uključenog

Imala sam jedan takav TV. :)

7. ja još uvek imam, skoro nov po vremenu korišćenja ;)

8. Ал је осм трик у пичку материну.

9. ocu dobiti ban i koliki ako napisem jednu onako prilicno bolesnu defku?

10. Šta, niko na četu ne zna?

Evo ja ću da ti kažem, nije isključeno ali ako i dobiješ neće biti duži od dan, viđao je ovaj sajt i bolesnijih stvari.

11. Pitanje za medatore,jel mozete da vidite samo ukupan odnos glasova ili moze i po kategorijama( nor koliko imam glasova za postere a koliko za definicije)?

nE MOŽE

12. Ал је осм трик у пичку материну.

NISI GA GLEDAO U SLOU MOUŠNU, NADREALNO! HAHHAHAHHAHAHHA, JOŠ SE CEPAM, JAOOOOOO! HAHHAHAHHAHAHHAHA!

13. Šta, niko na četu ne zna?

Evo ja ću da ti kažem, nije isključeno ali ako i dobiješ neće biti duži od dan, viđao je ovaj sajt i bolesnijih stvari.

neki kazu da hocu,neki da necu...pisao sam sa naloga covekdlakaprepun bolesnu defku(doduse mnogo bolesniju od ove),pa sam banovan trajno sa zgrazavanjem u razlogu bana...pa pitam jesu i sad ovi modovi u tom fazonu

14. AWESOME! ХАХАХАХААХААХАХХААХАХАХАХАХАХА

15. NA PREDNJOJ IZVODNOJ CEVI TE NOSAM OPAAAAAA
    JE L' DA DA JESTE! HAHHAHAHHA, SLOU MOUŠN, HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!

16. ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА НИЈЕ МИ ДОБРО
    мислим да бих умро и на обичну осам фору
    ево га опет слоумоушн хаххаххааххахахахахахахаха

17. HAHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHA! KOLIKO MI NIJE DOBRO, HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH! BAT VAT VIL HEPN IF VI TRN IT OF? JU SI? ON END OF... HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!

COA SLOUMOUŠN OJEBO!

18. Него, Сморки, кад си ми већ при руци, жали се друг који хоће да упише медицински како не може да нађе тестове на интернету, знаш ти неке? Немам благе везе кога бих питао лоло.

19. Za hemiju znam, ima zbirka da se kupi (ona je i za medicinu i farmaciju), mislim da ima tamo na faksu da se kupi, onako deblja je, štampana je na pisaćoj mašini (možda je sad prekucana). Za biologiju nemam pojma, možda ima nešto na
    www.infostud.com
    Može da nađe kako se kretao broj kandidata i bodova, možda ima i testova. :)

Joj, jebote koliko se kidam, kako sad da učim, hahahhahahahahhahahahahha!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.