Него, Сморки, кад си ми већ при руци, жали се друг који хоће да упише медицински како не може да нађе тестове на интернету, знаш ти неке? Немам благе везе кога бих питао лоло.
Smorka zna bolje od mene, ali da nije malo "poranio" sa spremanjem? Jebote, ovi moji, od onih koji hoće da upišu medEcinu, spremaju se od oktobra, ne vidim ih bez zbirki u rukama...ili hoće da vežba?
Цоа, кад ти видех ту, незнамизкогразлога розе шкрињу, подсетих се на овај прејебени видео. :)
Само не знам, да ли овај лик кога зову тролује, обично то лако провалим овде не знам стварно..да чујем ваше мишљење?
ахахахахахахаахахаахах Цоа јебо те телевизор, поправио си ми дан :Д
Smorka zna bolje od mene, ali da nije malo
"poranio" sa spremanjem? Jebote, ovi moji, od
onih koji hoće da upišu medEcinu, spremaju se
od oktobra, ne vidim ih bez zbirki u rukama...ili
hoće da vežba?
Ма урадио је он гомилу, само је тремарош па ради ко манијак а једино још на нету није тражио.
Него, Сморки, кад си ми већ при руци,
ја не знам какве су ово инсинуације, кад ја нисам успео погрешно да схватим лололо
Thilmo i ovaj klip je ojebo! HAHAHHAHAHHA OVAJ LIK KRALJ!
Такве клипове погледам једном или два пута, тај сам гледао хиљаду, има један део кад овај помене, да ће откопати бабу или да је баба у шкрињи, где се Блажи фаца из смеха у милисекунди претвори у ВАТ Д ФАК. :)
Mene još drži onaj TV i ona roze ŠKRINJA! DA NIJE TAJ NAŠAO KUPCA KOD COINIH? HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA! Jebem ti TV, hvala vam ljudi, popravili ste mi dan, sada moram didem dučim neko jako dosadno sranje, ali ovo je ojebalo.
Bezi bre smorka poceo sam da placem od smejanja...
Pa izvini, ali stvarno... Ven ju trn on end den of d tivi, it gouz of end on... HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA! GENIJALNO!
Smorka zna bolje od mene, ali da nije malo "poranio" sa spremanjem? Jebote, ovi moji, od onih koji hoće da upišu medEcinu, spremaju se od oktobra, ne vidim ih bez zbirki u rukama...ili hoće da vežba?
хахахах а биће му фест кад му кажем да ће морати опет до Београда. Хвала ти.
lololololo drago mi je da misliš na mene :p
ja neveruem kakav trik
JA JOŠ VRTIM OVAJ KLIP IZNOVA I IZNOVA I IZNOVA I IZNOVA
Цоа, кад ти видех ту, незнамизкогразлога розе шкрињу, подсетих се на овај прејебени видео. :)
Само не знам, да ли овај лик кога зову тролује, обично то лако провалим овде не знам стварно..да чујем ваше мишљење?
http://www.youtube.com/watch?v=dCWjSD_08CM
E da sto se tice toga, to je trebalo da bude crveno, ali ispalo je roze...
EDIT: Sirite dalje da uzmem koji dinar ako je moguce.....
ахахахахахахаахахаахах Цоа јебо те телевизор, поправио си ми дан :Д
"poranio" sa spremanjem? Jebote, ovi moji, od
onih koji hoće da upišu medEcinu, spremaju se
od oktobra, ne vidim ih bez zbirki u rukama...ili
hoće da vežba?
Ма урадио је он гомилу, само је тремарош па ради ко манијак а једино још на нету није тражио.
ја не знам какве су ово инсинуације, кад ја нисам успео погрешно да схватим лололо
Crvena osetljiva na belu jako, ne znam da li si dodavao. :D JAO OVAJ TELEVIZOR JE MAĐIJA! JEBEM TI TV! HAHHAHAHHAHAHAHHAHAH!
Hahahaha, ima neko gori i od mene. Ima vremena. lololololo
Такве клипове погледам једном или два пута, тај сам гледао хиљаду, има један део кад овај помене, да ће откопати бабу или да је баба у шкрињи, где се Блажи фаца из смеха у милисекунди претвори у ВАТ Д ФАК. :)
Videla sam, iskidala sam se! :D Sad sam ponovo pustila... Baš čudno što to pitate... xD
HAHAHHAHAHHAHAH JEBO ME TELEVIZOR!
И је ли трол или не, то ме мучи већ дуже време..да небеше цоине розе шкриње не бих се сетио то да питам овде, где је колевка трловања.
..ако сте озбиљни купци ја ћу ТО да извадим.
:)
Mislim da jeste trol, skoro sam sigurna. Moguće da ih je provalio. Lik je genije. :D
ма није проблем ја ћу То да извадим бре....СУПЕР ВАМ ЈЕ ШКРИЊА. ааааахахахахахахахах
едит: где се сетих, сад ћу опет да гледам десетак пута.
JEBOTE, Dyo, nek si mi rekao!! Skroz si mi srušio sneška sad... :((
Mene još drži onaj TV i ona roze ŠKRINJA! DA NIJE TAJ NAŠAO KUPCA KOD COINIH? HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA! Jebem ti TV, hvala vam ljudi, popravili ste mi dan, sada moram didem dučim neko jako dosadno sranje, ali ovo je ojebalo.
У реду је, Сморка.
Ček još samo jednom: hahahhahahahhahahahahhahahahaaaaaaaaaa! E, sad je u redu. :)