Разноразно питање

1. Сјебаћеш тастатуру.

2. dajte i meni malo droge

3. Pazi Smorka leba ti da se ne satareš od učenja, kanda ti šarke popuštaju.

Do jaja je ovo sa škrinjom, preporučujem i puževe.

4. I moj ima neki africki duborez, ako ste ozbiljni kupci mogu da pomerim televizor i samo skrinju da vam dam, a ako ocete mogu i babu..ovaj televizor da vam dam :D Baba vojno lice FTW

5. Мени је Мићко оличење трола и духовитости, човеку мозак ради у секунди а и није дрипац.

Погледао сам све клипове које је правио, а и ону његову представу скоро. Добар је, добар.

6. Kako se iščupati iz osećanja koja te preplave kada se zapiješ sa bivšim i shvatiš da ćete šta god da se desi ipak ostariti zajedno...na kraju....?

7. Otpišeš na alkohol pa nastaviš da tražiš svoju srodnu dušu.

8. To malo teže...jer, pod dejstvom alkohola, on je tvoja srodna duša...bez obzira na okolnosti zbog kojih ste se rastali...Ajde da te poslušam, čekaću da ovo ispari.

9. kada se zapiješ sa bivšim i shvatiš da ćete šta god da se desi ipak ostariti zajedno...na kraju

Остарићете симултано..али тешко заједно.

10. Natnat, ja imam tako neki trip da cu na kraju zavrsiti sa najboljom drugaricom iz detinjstva. Nismo nikada bili zajedno, cak se slabo i cujemo u poslednje vreme, ali kad me neka osuta, uvek mislim: "Ma sta me briga, tu mi je ova."

11. Uf...ma mi smo bili zajedno bre 15 godina i bili uz to najbolji prijatelji...

12. čekaću da ovo ispari

Pokušaj i da povratiš koji put, pomaže.

13. Ma nisam baš toliko pijana, samo malkice lelujam :)
    U glavi sam kuuuuul, ali ono što se zove iz milošte srce je malo labilno...

14. Natnat
    Uf...ma mi smo bili zajedno bre 15 godina i bili uz to najbolji prijatelji...

Pa ako je vec tako, zar nema nikakve sanse da se pomirite? Ipak 15 godina je mnooogo

15. Ima...to me i plaši.

16. Натнат, нема ништа од тога. Да има били би заједно, али стварно.
    Откачи то на време и тражи себи соулмејт...тај хоће само фри секс.

17. Bilo neko veliko sranje pa se rastadoste posle 15 leta ili su samo bile u pitanju one nepomirljive razlike što piše na papirima za sporazumni razvod?

18. ali kad me neka osuta, uvek mislim: "Ma sta me briga, tu mi je ova."

То је брате нешто најгоре, поготову ако на крају испушиш и код ње. Остане ти само да се убијеш.

19. тај хоће само фри секс.

Hahhahaa, pa hoću i ja, šta je u tome loše? E, nasmeja me za sve pare :))) Thank you thing :)))

Bilo neko veliko sranje pa se rastadoste posle 15 leta ili su samo bile u pitanju one nepomirljive razlike što piše na papirima za sporazumni razvod?

Ništa od navedenog...meni tako došlo.

20. Hahhahaa, pa hoću i ja, šta je u tome loše?

Nije seks ptica dodo, jebi nekog ko ti ne pravi karambol u glavi.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.