Разноразно питање

1. U pravu je Makaron. Zamoli nekoga na PVT da ti odabere poster. Odmah!

2. ovo što Makaron reče je moguće, ali čisto sumnjam da je bilo kod od trenutno aktivnih toliko dokon da se s tim zeza...

3. Bruse, ja sam i dalje ubeđena da si ti moderator :))

4. Zamoli nekoga na PVT da ti odabere poster. Odmah!

E baš ti hvala, al znam za jadac...

5. Pa kad znaš što se cimaš? Valjda ti je jasno da ne određuju moderatori vreme za postavljanje postera, već da to ide automatski. jebi ga...

6. forget-me-not
    Bruse, ja sam i dalje ubeđena da si ti moderator :))

Ma lako bih ja da je Brus, on bi to meni učinio. Ljudina. Al kod ostalih modova i nisam ostavio najbolji utisak, čak sam se i svađao, kacam idiot...

7. Pa otkud znam, s obzirom šta sve modovi mogu, rek'o možda mogu i to... A da molim nekog od modova za odabran, kako si mi savetovao, neću, jer mi ban ne treba...

8. jel' moguće da zamolim nekog od modova da mi malo "ubrza vreme" da mogu odmah da napravim poster, jer mislim da imam pravo tek od ponoći, a imam dobru ideju i fazon je da bude na današnji dan??

Napraviš novi profil i samo štancaj :)

9. Vidiš, toga se nisam setio, a odlična ideja... :)

10. Jebeno nisi, ali ovo je pre neki bag nego citat.

11. Nisi to znao do sada? :))

12. Јел користи неко Тотал Тв интернет ? Какав је, каква су искуства ? Планирам да мењам нет, а ови имају акцију до краја јуна, кабловска + нет (20мб/с) за 2400дин.

13. ако сам ја то видио до сад, оца ми јебите :)

14. nisam ni ja znao, ali to što Zyclon zna sumnjam da je i Kostić umeo :)

15. ЦИТАТ
    Обично гомно

ЦИТАТ

Гомно дупло

ТАТИЦ

ЕДИТ: Сад неће гомна :Д

16. VAljda ovako:

CITAT
    SMare

TATIC

17. Je li, baš se pitam, ali nikako da pitam: pomaže li ko Zajku oko ovih izbora, natjecanja i tako toga?
    I, je li delite nekako te kvote za izbor (štiklu), jer kapiram da on ne bi mogao imati toliko?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.