Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
uzeo je moju kvotu pa se sad rasipa, jebiga jedini došao na sednicu kad sam ja otišao :)
Ja ga podržavam u svakom smislu, eo i ovdje, samo udri zyclon!
Lepo je videti tako snažnu kolegijalnost na delu!
Nego, hoće l' gazda izdati kakav konkurs za poziciju moderatora na terenu?
Malo-vas-je, modari!!!
:)))
Može li mi neko odgovoriti zašto se u gornjem desnom uglu ne pojavljuju najnovije definicije? Na primer, kao treća po redu stoji definicija "ubica" koju nisam ni pročitao, a u međuvremenu je i izbrisana. Iz off-a je sve u redu.
E, a sto brus nije moderator vise? Nisam bio u Srbiji 7dana, potpuno sam neobavesten...a i vi ste nasli da pravite vazna desavanja bas onda kad ne mogu da budem onlajn, jebo me turnir, cekam ga 2 godine i onda nisam tu kad ga odrzite...
Nema vremena čovek da čisti naša govna. Na leto dobija ozbiljnu šljaku... milioni su u pitanju
@sedplas, znam o čemu pričaš, ali to nije moj slučaj. Ovo je neko koga sam ja ostavila jer mi se ćefnulo i ne, ne bih to obnavljala, nego eto, popiješ malo, pa se istripuješ...sva sreća, pa vrlo brzo prođe...par sati, jedna kafa i gotovo :)
mozda je zvucalo tako, ali nisam mislio na tebe, jer nemam pojma o cemu se tu radi, ne znam detalje i tako.
samo me tvoje pitanje podsjetilo na ovo moje koje me muci vec duuugo lolo
stvarno mi nije jasno, a vrlo je cesta pojava.
Sta je fonogram?
Anagram od reči GRAMOFON (uređaj preko kojeg se pušta muzika sa gramofonske ploče)
Фонограм је претходник грамофона, патентирао га или дотерао Томас Едисон смрадина, тај неки радић.
http://www.tarzanija.com/krajiska-muzika-za-pocetnike/ Je l' ovaj tekst neko sa vuke napisao?
Да, нек се јави ко је писао да му очитам буквицу због "крајишких БИТЛСА". Недопустиво незнање.
Dal da predjem na Sedmicu ili da ostanem veran XP-u? Posto planiram da uzmem 8gb rama i predjem na 64 bitnu verziju samo jos da odlucim na koju....
Пређи на седмицу, слободно... Ја сам први био скептик и нисам хтио никад прећ' али како сам купио комп, дошла ми седмица, могу ти рећ' да је одлична...
Windows 7 Ultimate x64 и Бог да те види.
http://www.sportal.rs/rss_list.php Како да активирам овај курац? Ставио ја то на десктоп, али кад уђем у подешавања, могу да бирам само неке мајкрософте и јунајтед стејтс вести да ми приказује, ја бих за неке домаће сајтове.
@Slepi
To se podrazumeva, vec imam Ultimate na disku, nego sam mislio dal na sedmicu ili na xp. Nista prelazim na sedmicu...
mislim da ti xp ne podržava više od 4 gb ram memorije bez obzira da li je na 64 bita, tako da ti jedino dolazi u obzir sedmica i to na 64 bita jer na 32 bita sedmica ne podržava više od 4 gb rama.
Ako cemo detaljno nije 4 vec 3,33... Nego sad me muci dal jos sad da ga preinstaliram pa da ga furam s ovih 2gb rama pa da polako instaliram programe ili da kupim ram pa tek onda... I dal da bude kao do sad C sistem i programi, ili da C bude samo za sistem a da napraim posebnu particiju samo za programe koje cu instalirati...
Sve ti to isto ko XP, samo sto je fensi.