Разноразно питање

1. Дај бре, решавајте ово.

2. играм компани оф хироз и крешује ми а кад сам је игро пре месец два није крешовало, сад сам очистио мало диск, обуставим непотребне процесе ал крешује, шта да радим још да се не крешује?

3. vidim da spominjete skajp ... naime, nestalo struje na momenat dok je komp radio i poceo da koci. skontao sam da je problem sa skajpom. kad iskljucim skajp onda je sve normalno. i ja deinstaliram skajp sa namerom da ga ponovo inst ali ne vredi nista. zakucava i dalje. probao sam da ocistim komp ccleanerom. i nista!

4. Може ли неко од модератора да размисли о враћању моје последње дефиниције? Стварно мислим да је на месту и верујем да заслужује да се нађе међу оних 50-ак других дефиниција (живих) под називом "Вукајлија".

5. Pošalji joj ponovo :)

6. верујем да заслужује да се нађе међу оних 50-ак других дефиниција (живих) под називом "Вукајлија"

Stvarno nezavidna situacija, eto, ja prvi verujem kako je tvoja definicija da se izrazim u superlativu, veoma izvrsna. Međutim moraš da razumeš i medatore, naime, kajzen je jednom prilikom ograničio broj definicija na jedan isti pojam na baš tih pedeset koje si uočio jer prostor na serveru nije neograničen, znači da za tvoju jednostavno nema više mesta. Bedak.

Međutim nije sve izgubljeno, jer ako već niko drugi neće spreman sam ja da se žrtvujem za opšte dobro. Evo kako ćemo, slučajno imam jednu definiciju baš sa tim i takvim naslovom, tvoju će da rezurektuju pa će ljudi lepo da glasaju, ako tvoja bude bolja neka brišu moju i to je to, imaš šanse da dobiješ definiciju nazad a u oba slučaja ovaj sajt će postati lepše i bolje mesto. Haug.

7. Ako se to ostvari, Grujanu odabrati nešto zato što je altruista. :)

8. По мени је лоша да би се вратила, 'начи и ја бих је обриса' да сам налетио на њу.

9. Океј, хвала на одговору и брисању линка без бана :)

10. Jel zna mozda neko neki "besplatni online program za kreiranje biografije", da napravim "moderan i dinamican CV", kako bih se "izdvojio iz bezlične crno-bele gomile"?

11. Zna li neko zasto ne uspevam da instaliram Skajp, pri instalaciji uvek iskače neki problem?

12. Smare, aj kad si na nogama, banuj me na 5 dana. Hvala

13. jel moze da se desi da neko nakupi poveliku istoriju samobanova i zbog toga bude trajno udaljen sa sajta?
    nadam se da moze.

14. Meni je to proseravanje, bez uvrede. Gistro ne možeš bez sajta pa ti treba ban da bi mogao da obavljaš obaveze. Pih...

15. Не може, али може да накупи повелику историју банова и да медатору дуне да га не банује никад више трајно него нека се скида на суво.

16. Је л' овај постер плагијат?
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/604910

Лик је малопре копи пејстовао дефку, па не верујем да уме да направи овако добар постер.

17. Enemi,
    vidiš da je maznuta sa one glupe Pantelije... Jašta je nego plagijat!