U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А и они су је вероватно мазнули од нас... лололо
Kao i sve što valja.... Znaš ciklus: Nešto nastavne na Vuki, maznu je ovi sa Pantelije, a onda neki klinci i vrate to na Vuku....
Tolike godine funkcionišemo a nemamo watermark!
Тако је било прво са фејсом па са демотивацијом... И сви су испушили, ВУКАЈЛИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА!!!131
Boricemo se, prijatlji, boricemo se na serverima, boricemo se na forumima, boricemo se na drustvenim mrezama i boricemo se na sajtovima!
!!!!!
Mnogo sereš, Peri.
E, može neko da mi baci link one grupe na fejzbuku "obožavaoci djece Dragane Mirković" ili tako nešto, ne mogu pronaći.
Dajte link od nekog sajta gde mogu da skinem za dz muziku dobrog kvaliteta...
grooveshark.com
skidas preko nekog od onih stream downloader-a, ili preko groovewalrus-a
Skini Songr i boli te kurac.
Ај нек ми неко каже одакле је овај просер копиран да напишем овом тарду на фејсу:
https://www.facebook.com/notes/danijel-dani-stanojevic/moje-vidjenje-facebook-a-slobodno-procitajte/497916476900892
enemy, koji je poster bio u pitanju, nisam video posto je obrisan
Неки лик креше живу ограду а у води је до грла, и пише нешто у фазону
ПОПЛАВА
Лош изговор да не подшишаш ограду, или тако нешто
kako se citira ovde ono da je zatamnjeno i to?
EDIT: kako retardirano izgleda ovo pitanje..
quote velikim,pa tekst pa opet quote velikim
Kucaš CITAt pa ono što želiš da citiraš završiš sa TATIc, samo zadnje slovo takodje treba da bude veliko i razmaci su obavezni. Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da si skopčao...
Који су размаци обавезни? Нису бре...
CITAT Kucaš CITAt pa ono što želiš da citiraš završiš sa TATIc, samo zadnje slovo takodje treba da bude veliko i razmaci su obavezni. Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da si skopčao... TACIT
kurac skontao
ТАТИЦ, не ТАЦИТ.
Nije TACIT nego TATIC
Probaj sad