Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Moram sad pitati, ako nisam pobrkala, zar Julija nije bila verena za nekog tipa? Zar ljubav toliko malo vredi? buhuhuhu
Bruce objasnio omladini kako se pravi sizenje.
Je l' postoji neki dokoni mod koji bi odgovorio na moje želje?
GEJ STOP HEHE
Šalim se, može i muško.
Ако може без личних података.....
Што треба?
Da mi obrišeš neke defke i da na nekim ubaciš kvržice. Reko' da pitam pre no što stupimo u kontakt preko pevetea, red je.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37687143.jpg
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
Кол'ко има тога?
Имаш ли исписано ђе треба што да се уради?
Пошаљи ми у пвт па ћу $утра то одрадит'.
Ene, nema mnogo, uradio sam sve u svojoj moći.
Je l' tu neki veterinar?
Šta će ti?
Има ли ко посудити евро на вину ?
Koja je fora sa ovim kamenovanjem vozova? Evo sad citam, veceras kamenovali neki u bg-u, zena povredjena, odvezli je u urgentni. Stvarno ne razumem. Sta, klinci iz dosade kamencugama gadjaju vozove?
Da.
Nisam veterinar, ali mogu da pogledam, hehe.
Meni treba neki sajt za skidanje knjiga, je l' zna neko?
kucaj na gugl, brate dragi :)
Ma ne mogu da nađem, Vidro, ubih se. Šta ću kad sam smotana. :)
kaj ti treba?