Разноразно питање

1. električar
    Alkohol na opekotine? Ma da

Et, idi se sprži peglom na dva mjesta. Jednu opekotinu liječi bilo kojim lijekom a na drugu stavi lanenu krpu umočenu u alkohol.

Javi rezultate.

2. Jel zna neko nekog ko prodaje Organsku hemiju od autora Dragana Amića, nova knjiga je skupa u pičku materinu a polovnu nigde ne mogu da nađem.

Puno bi ste mi pomogli!

3. el ima doktora u blizini? lolo

nesto me interesuje zadnjih dana- u listovima mi stotine zivaca igraju i misici mi se trzaju non stop, pa, vec tri godine (minimum). znaci bez prestanka, kao da mi nesto gmize u nozi. s obzirom da ne osjecam nista i da nemam nikakvih smetnji osim tog vizuelnog cirkusa, nisam se cimao do bolnice, al me nesto kopka, sta ako mi otpadne noga jednog dana? lolo

4. Kom modu mogu da posaljem u pvt linkove svojih postera i reakcija koje bih zeleo da uklonim sa svog naloga?

5. @ sedplas
    Ne bi bilo loše da se obratiš nekom od neurologa. Ne bih da te plašim, ali ko znna šta može da bude. Gadna stvar su ti nervi...

6. Ima li neko ko studira prava u Novom Sadu? Da li se isplati da idem tamo iz Zajecara, tj. koliko je bolje/vrednije nego u Nisu? Sad zavrsavam 2. godinu gimnazije (drustveni smer), pa se razmisljam oko grada, posto moji planiraju da kupe stan u Nisu/Novom Sadu, zavisi gde idem..

7. Какав патишпањ сунце те јебало...

8. Постоји ли неки филм/сцена која је промовисала ону лејм фору за мување "Знамо ли се од некуд?" или је то рендом лејм фора за мување од кад постоји света и века?

9. mislim da je to lejm fora od kad je sveta i veka, ali su je koristili u nekim filmovima..

10. Ако се неко сети неке популарне изведбе те форе у неком филму, био бих захвалан.

11. ja sam to prvi put čula/videla u crtanom filmu aristocats, kad ona fensi mačka upoznaje mačora lutalicu :)
    ne znam kako je bilo u originalu, al' takva je bila sinhronizacija.

12. Аристокец :Д Сад ми се гледају ти стари цртани филмови.

Нисам нашао пригодну филмску сцену, ал сам нашао ову симпатичну музичку нумеру и поделићу је са вама, можда се неком свиди. лоло

http://www.youtube.com/watch?v=H1ahhd0vurs

13. Zna neko onu pjesmu, ide nešto ovako:

Sedam u voz Beograd-Bar,
    U rukama diskmen, poznata stvar...

itd, ne sjećam se, uglavnom, pljuje se po CG vlasti.

Tražim je danima, ne mogu da je nađem niđe, ima neko neki link?

14. E i meni poznato ali ni gugl ne pomaže...

15. AAAAA TACIT
    CITAT AAAAA

TATIC AAAAA TATIC

AAAAA CITAT
    TACIT AAAAA TACIT
    TACIT AAAAA CITAT

AAAAA CITAT

16. СIТАТ ovo ono ТАТIС
    Može.

17. E,treba mi neki car freak (ako tak'og ima odje) da mi razresi jednu dilemu.Kako da znam koji mi set membrana i gumica treba za servis rasprsivaca za plin?Je l' to samo fazon da li je LOVATO ili ima jos neke oznake?I gde to moze preko neta da se naruci.Ako niko ne zna dajte bar neki sajt dobar gde mogu da se raspitam.Hocu da probam sam to da uradim.Znam kako se menja i sve to nego samo ne znam di da kupim i kojo da kupim.

EDIT: Naso sam di da kupim,a cuo sam se sa drugarom tako da znam i kojo da kupim. :D

18. Ja taman počo da ti pišem.... Jbg :)

19. Ja taman počo da ti pišem.... Jbg :)

E,pa ajde ako si vec tako ljubazan,napisi,mozda su manje cene na nekim drugim sajtovima nego na ovim za koje ja znam.Cisto radi reda da se proveri.Video sam da su na jednom Memtex za LOVATO 1600,a na drugom 1100 poptuno iste takve Memtex tako da ono... :)

EDIT: Kapiram da ne moze nize od toga,ali mozda ima nekih kvalitetnijih za otprilike te pare,do 2000,mada svi kazu da je bitno samo da nisu turske i da ce bilo koje da zavrse posao...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.