Iz Pozarevca...Nisam ni gledao je l' ima ovde po prodavnicama pravo da ti kazem,ali to kod nas uglavnom imaju servisi koji ugradjuju plin,a kod njih su ti cene ubi Boze...
Jaoooo,ima da prsnem.Moj rasprsivac je LOVTEC,izgleda poptuno isto kao i jebeni LOVATO i ostala ona sranja su LOVATO.Zovem malopre nekog lika koji ima radnju valjda u Kragujevcu ili gde vec ne znam tacno,Tng Shop i on mi kaze da nisu iste za LOVTEC i LOVATO.I sta sad da radim?Gde da nadjem za LOVTEC?Majku mu identicno izgledaju.
Video sam na nekom forumu da je jedan lik stavio na Lovtec te Atiker i da pasuju,ali mi je vec par ljudi reklo da nikako ne kupujem turske membrane jer su mnogo lose...Da l' da kupim te Memtex za Lovato?Ne vidim sto ne bi pasovale,identicni su rasprsivaci.
myfreemp3.eu
Никаква регистрација, само унесеш име извођача/песме и после кликнеш на даунлоуд.
Добар је beemp3, dobar je i 4shared.com, али овај је бољи, и плус то што га држе браћа Руси.
Iz Pozarevca...Nisam ni gledao je l' ima ovde po prodavnicama pravo da ti kazem,ali to kod nas uglavnom imaju servisi koji ugradjuju plin,a kod njih su ti cene ubi Boze...
Skocimise,moram da palim,a ti ako imas neki savet ili slicno ti napisi,ne moz' da skodi... :D
Pa u servisima će ti uzeti 30€ za set a zamjena kod njih košta 50€.
A komplet isparivač nov, novcijat možeš naći za 50 do 55€.
Te cijene guma su ok za Srbiju, 10-15 € i košta set.
Bitno je samo da nađeš odgovarajuće gume za svoj isparivač (ako je elektronac onda tražiš te).
Znam da ih ima za 800-900 dinara na najlon pjaci u NS (tamo smo se opskrbljivali).
Za ostalo se sam snađi, jbg.
Na Bubanj potoku je 35 eura svaki (BRC Lovato, Landirenco itd) osim Turskih. Oni su 20.
Puno je to za komad gume.
Komplet raspršivač bre.
Jaoooo,ima da prsnem.Moj rasprsivac je LOVTEC,izgleda poptuno isto kao i jebeni LOVATO i ostala ona sranja su LOVATO.Zovem malopre nekog lika koji ima radnju valjda u Kragujevcu ili gde vec ne znam tacno,Tng Shop i on mi kaze da nisu iste za LOVTEC i LOVATO.I sta sad da radim?Gde da nadjem za LOVTEC?Majku mu identicno izgledaju.
Ja mislim da na Lovtek komforno ide turski ATIKER, ali opet ponavljam - mislim da sasvim odgovara tj. da su identični.
Video sam na nekom forumu da je jedan lik stavio na Lovtec te Atiker i da pasuju,ali mi je vec par ljudi reklo da nikako ne kupujem turske membrane jer su mnogo lose...Da l' da kupim te Memtex za Lovato?Ne vidim sto ne bi pasovale,identicni su rasprsivaci.
Препоручите добар сајт за лагано скидање домаће музике. Без регистрације и сувишних гована.
domaci.de
http://www.youtube.com/ i http://www.youtube-mp3.org/
Jutjub, pa koristis jutjub konverter...i ja sam pre skidao sa nostalgije, ali ne znam da li jos uvek rad sve...
Ovde nema šta nema
http://beemp3.com/
Фала народе.
myfreemp3.eu
Никаква регистрација, само унесеш име извођача/песме и после кликнеш на даунлоуд.
Добар је beemp3, dobar je i 4shared.com, али овај је бољи, и плус то што га држе браћа Руси.
Najbolje je da premjeriš te memtexove i vidiš sam - ako pasuju meći, jebeš ga.
Koja je fora sa ovim kokakola flajkama sa imenima?
ko zna
u svakom slučaju, gej je
jedu govna