Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ZMIA NIJE KRIVA!!!!
VALDEMARE, NEDOSTAJEŠ NAM!
Шта је џимлија?
nešto negativno.
http://vukajlija.com/dzimrija/59229
Захваљујем.
Da li ima poster sa onom čuvenom kućom na krovu zgrade na Zelenjaku?
Ne znam da li ste vi primetili, ali se od skora i posteri, i reakcije i defke veoma brzo smenjuju u odabranima. Rekao bih da je to od ovog ažuriranja modova...
Jel to Stefi upitanju il' je Agilni veoma agilan?
U pitanju je to sto tebi nece nista odabrati, koliko god to cesto da rade i u kojoj god meri im se uvuces u dupe.
Vidi, bogati, pa mi tu imamo nove moderatore. Otkud Kostic opet? Nemam nista protiv co'eka, nego nije moglo da se zivi koliko su ga prozivali za vreme njegovog proslog mandata. :D
U pitanju je to sto tebi nece nista odabrati, koliko god to cesto da rade i u kojoj god meri im se uvuces u dupe.
Alo bre, dečko, ae me iskuliraj! Idi popij mleka, pa u krevet... I mogao bi da opet tražiš ban da ideš da učiš, ovde ionako nikome ne trebaš!!!111
Što se tiče naše rasprave o Sotoni i Luciferu s prethodne strane.. Ako su oni stvarno jedno isto, onda su Satanisti žešće retardirani... Mislim, on prognan iz raja jer je prezreo ljudski rod, a oni mu se klanjaju.. Ko da će on hteti njih da nagradi ili bilo šta? Prezire vas, alo decxk0!!
Tebe to još uvek muči? Rade ljudi i čudnije stvari, evo ja znam ogromnu masu nekih obožavalaca zelene pozadine na ekranu, na primer :)
Па пази, у принципу му се они клањају, јербо желе да му се увуку у буљсона да после не би најебали ко ми остали у паклу. У принципу су ти они још већи верници од ових што посте и иду у цркву, само што су они свесни да не могу да искупе своје грехе, па се увлаче Луциферу у дупе, ко вејврајдер модераторима.
Pff.. Izbrušeni, mene tako nešto kad krene da kopka, bleji mi u malom mozgu zanavek.. :)
U, Brale, to je bilo nisko, sad čekamo Vejvov odgovor.. I odgovor ondulatora što si ih nazv'o demonima..
P.S. Prodala bih dušu za odabranu defku, ako ima zainteresovanih...
Ponudi nešto drugo i Sos će ti odabrati šta god zaželiš.
Хогаре, хоћеш да кажеш да треба продати своје тијело да би добила одабрану?
Па није Небитна курва, цијеним.
Telo je prolazna stvar ovozemaljskog života... Treba čuvati dušu.
EDIT: NEĆEŠ JEBATI!
Meni je najbitnije da je dobra u dušu.
Meni je najbitnije da je dobra u dušu.
Sve je bitno. I zubi i duša!