"Гитар хиро" има само са гитаром и басом колко ја знам...
А-а, има Гитар хиро са бубњевима, "свирала" сам прошле година на "Сајму науке" у Бг. Од тад ми жеља да опалим опет. Играла сам на компу, али јеби га није то то...
Manijak to je neki kurac sa isisavanjem energije iz ljudi, bla bla neka astrološka govna. Valjda ta larva predstavlja osobu koju ćeš isisati i ondak iskoristiti tu energiju da se ojačaš, nešto kao vampir.
Је л' знате у Серији Сложна браћа кад год се појаве у оној последњој епизоди Миљенко и Мањина, увек у позадини иде она песма ''Моја љубав има снагу, вала''? Ко то пева, јебеммумиша и зашто не могу да нађем нигде ту песму на нету?
А-а, има Гитар хиро са бубњевима, "свирала" сам прошле година на "Сајму науке" у Бг. Од тад ми жеља да опалим опет. Играла сам на компу, али јеби га није то то...
Е онда не знам, ја сам тражио по БГу гитару за ГХ 3 ал нисам ниђе нашо, ако неко зна где има нек јави...
Има да се купи, око 20к :)
Имаш у Ушћу, на спрату где је биоскоп па на ћошку једна радња с тим.
1.) Koji su postulati opste teorije relativnosti(ne specijalne)
2.)Kako glasi prvi postulat opste teorije relativnosti?
ovako, šta je
svi neš kenjaju o tome, a ja pojma neam,pa me sramota olololo!
З-В-О-Н-И-М-И-Р-Е!
e jbga, moram opet, ode mi post!
ENERGETSKA LARVA!?!?!?
svi neš kenjaju o tome, a ja pojma neam,pa me sramota olololo!
Manijak to je neki kurac sa isisavanjem energije iz ljudi, bla bla neka astrološka govna. Valjda ta larva predstavlja osobu koju ćeš isisati i ondak iskoristiti tu energiju da se ojačaš, nešto kao vampir.
AHAHAHAH! koja glupost!!!!!!!11
Nekome bilo mnogo dosadno pa odlučio da iskenja nešto što će slični idioti njemu prihvatiti oberučke, klasićan primer.
u jebote, kakvih paljevina ima....
JA JEM LARVE!
Без спема теме.
З-В-О-Н-И-М-И-Р-Е! З-В-О-Н-К-О!
Је л' знате у Серији Сложна браћа кад год се појаве у оној последњој епизоди Миљенко и Мањина, увек у позадини иде она песма ''Моја љубав има снагу, вала''? Ко то пева, јебеммумиша и зашто не могу да нађем нигде ту песму на нету?
Ja mislim da to peva Mišo Kovač.
Је л знате пошто су уличарке код Плавог? Није спем. Не правите спрдњу, озбиљно питам.
Звучи као Мишо, ал' не могу да нађем ту песму како се зове.
Pro Arte - Moja ljubav.
jedna suza na moj dlan je pala
moja Suzi, ti si moja nevera
Ali nema nigde pesme...
Значи ипак Чоби. :)
Ja sam našla i da peva Zdravko Skender, ali nema pesme nigde, samo tekst.