Разноразно питање

1. Добро, хвала ти Костићу, добар је ово текст.
    И ово је до јаја, нигде нисам видео неког Италијана изрода у неком филму, вероватно оће да излече оно што нису имали као клинци.

The Italian-American communities have often been characterized by strong ties with family, the Catholic Church, fraternal societies and political parties.

2. Да ли неко зна можда песму из Срећних људи, сцена са Попаром и Лолом Голубовић у неком мотелу, пословни пут, тако неки курац? И Миша Јанкетић се ваљда појављује.

3. Da li je moguce banovati moderatora od strane drugog moderatora ili admina ukoliko nekog mnogo izvredja, na recimo, nacionalnoj osnovi ili napraqvi neki krupan prekrsaj? Znam da moze biti razmodovan ali me zanima da li moze biti banovan?

4. Može.Neko je pre banovao Mrmuna al ne mogu da se setim.

5. Neko je pre banovao Mrmuna al ne mogu da se setim.

I Kaizena. :)

6. Jel postoji neka tema sa kratkim definicijama? Danas sam nešto minimalistički raspoložen.

7. I Kaizena. :)

Nitkovu jedan, sad sam se setio.

8. dzonovan
    Jel postoji neka tema sa kratkim definicijama? Danas sam nešto minimalistički raspoložen.

Читај Могшу. :))

9. kako najlakše mogu da konvertujem materijal sa dvd-a u, recimo, .avi format?

kapiram da ću guglovanjem da se smorim, jer će da mi izbacuje sva neka komercijalna rešenja. a uvek postoji besplatna varijanta! :) je l'?

10. Mislim da se ni on ne seća.

11. @mahavishnu brate, Any video converter rešava sve probleme

12. to, čoveče! haha, a sad sam našao oficijelni sajt, nije ni on freeware. odo' na warez da ga potražim :)

13. Је л' може неко да ми линкује пост због којег је Самхаин банован опет?

14. Треба ми помоћ. Чуо сам неку руску верзију Хаве Нагиле, песма је неки модерни ремикс, канда онај хард бас. Песма је толико добра да би се могла квалификовати за крајишку. Ако ју је неко можда чуо, нека ми јави како се зове, ако је могуће, нека постави везу. Унапред хвала.

15. Imam 16 godina i imam decka s kojim imam intimne odnose. Muci me to sto on voli da mi gura grlic boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je decko alkoholicar.
    Ajuda me porfavor!

16. Zavisi. Ako gura grlić Rubinštajna, verovatno, ako je Lav Twist, najbolje da samo ostanete dobri drugari. :)

17. Koliko košta autobuska karta od Beograda i Kragujevca, i nazad?

18. 500 динара, ту негде, аутосаобраћај крагујевац, или ласта.
    знам да је са индексом повратна 820 динара, идем на текме често тако :)
    едит: можда је повратна и 720, сад нисам сигуран, нисам путовао пар месеци бусом.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.