Ko kaze da mora da bude precica za minus, neka minus i omiljenovanje ostanu samo za one koji to "zaista misle". Uostalom, ako neko toliko ima zelju da hejtuje random autore, napisace skriptu olololo
PVT-ovi su kao teme na forumu između dva autora. Svaki autor može obrisati samo svoje postove. Samo moderatori mogu obrisati cele PVT-ove, ali jako mali broj modova to praktikuje.
Nem0, sa kim ti je bio taj PVT i koliko poruka je bilo na njemu?
Како је лепо забаговало, не могох да обришем онај један коментар вишка. А било је свега три-четири поруке. Значи ипак могу Они да бришу певетејеве. Ццц.
знао сам да је то у питању! дописиво сам се раније са једном модераторком и после неког времена она ми послала неку слику у бикинију (вероватно случајно) и ја је срећом сачуво одма, јер је после пар минута обрисала. а мислио да је нешто забаговало и сад видим да могу да бришу.
Protekla četiri dana brišem postere jer ih u proseku za 24 sata oceni oko 30 ljudi. Posle tih 24 sata, kao što svi znate, postaju beskorisni. Puštate da vam se gomilaju klinačka sranja i da vam sajt baguje k'o nenormalan, dok stvarno dobri (tuđi, ne moji) posteri završe negde na 67. strani nikad viđeni. Da postoji jedan moderator, razumeo bih. Definicije se jako dobro filtriraju i to stvarno funkcioniše kako treba, zašto je ista stvar problem i kod postera? Fala.
Имам једно питање. Одакле онолико Италијана у Америци? Кад су се они то населили, кад је хорда Италијана решило да побегне из земље у Америку, на Исток највише и зашто? То ме баш занима, а не могу да нађем на интернеру неки одговор који би ме задовољио.
То ме баш занима, а не могу да нађем на интернеру неки одговор који би ме задовољио.
Jedan malo opširniji i duži, koji mislim da bi te zadovoljio, ako me razumeš:
About 5.5 million Italians immigrated to the U.S from 1820 to 2004. The greatest surge of immigration, which occurred in the period between 1880 and 1920, alone brought more than 4 million Italians to America. About 80% of the Italian immigrants came from Southern Italy, especially from Sicily and Campania, parts of the former Kingdom of the Two Sicilies. This region was mainly agricultural, overpopulated and economically underdeveloped, and benefitted little from the industry of the North after Italian unification. The Italian government initially encouraged emigration of landless peasants ("contadini") to relieve economic pressures in the South. In the U.S., most Italians began their new lives as unskilled, manual workers. Italian Americans gradually moved from the lower rungs of the economic scale in the early 1900s to a level comparable to the national average by 1970. By 1990, more than 65% of Italian Americans were managerial, professional, or white-collar workers. The Italian-American communities have often been characterized by strong ties with family, the Catholic Church, fraternal societies and political parties. Today, over 17.8 million Americans claim to have Italian ancestry.
Jes vala, hejtovanje bi bilo znatno olakšano. :)
Ko kaze da mora da bude precica za minus, neka minus i omiljenovanje ostanu samo za one koji to "zaista misle". Uostalom, ako neko toliko ima zelju da hejtuje random autore, napisace skriptu olololo
Ma zajebavam se, inače nije loša ideja, al daj prvo da počne sajt kolko-tolko da funkcioniše, pa ćemo onda inovacije...
Da li postoji opcija brisanja peveteova? Znaci ne mog posta, vec celog razgovora.
Može ako obriše svako svoje.
Ili modovi.
Како је могуће да ми је нестала приватна порука?
Додатак: Сад видим да је и Слепи Ретард слично питао.
Додатак два: И и даље ме занима како ми је нестала приватна порука кад нисам ништа брисала.
PVT-ovi su kao teme na forumu između dva autora. Svaki autor može obrisati samo svoje postove. Samo moderatori mogu obrisati cele PVT-ove, ali jako mali broj modova to praktikuje.
Nem0, sa kim ti je bio taj PVT i koliko poruka je bilo na njemu?
Са модератором. :)
Како је лепо забаговало, не могох да обришем онај један коментар вишка. А било је свега три-четири поруке. Значи ипак могу Они да бришу певетејеве. Ццц.
Pa da, samo oni mogu. A zašto se ti dopisuješ sa TIM moderatorom? :)))
знао сам да је то у питању! дописиво сам се раније са једном модераторком и после неког времена она ми послала неку слику у бикинију (вероватно случајно) и ја је срећом сачуво одма, јер је после пар минута обрисала. а мислио да је нешто забаговало и сад видим да могу да бришу.
Čekaj, jel oni mogu da brišu pvt, tipa vide samo naslov i obrišu sve, ili mogu da vide ceo pvt? Nije fora ako vide sve.
Ма могу да бришу пвт само са тобом.
Не могу туђе да виде.
Aaa, pa da. Pogrešno sam shvatio. Jebiga, tek sam bio ustao :)
Хахаха.
Protekla četiri dana brišem postere jer ih u proseku za 24 sata oceni oko 30 ljudi. Posle tih 24 sata, kao što svi znate, postaju beskorisni. Puštate da vam se gomilaju klinačka sranja i da vam sajt baguje k'o nenormalan, dok stvarno dobri (tuđi, ne moji) posteri završe negde na 67. strani nikad viđeni. Da postoji jedan moderator, razumeo bih. Definicije se jako dobro filtriraju i to stvarno funkcioniše kako treba, zašto je ista stvar problem i kod postera? Fala.
Definicije su na prvom mjestu, trebali bi još bolje da ih češljaju. Posteri su postali višak.
Имам једно питање. Одакле онолико Италијана у Америци? Кад су се они то населили, кад је хорда Италијана решило да побегне из земље у Америку, на Исток највише и зашто? То ме баш занима, а не могу да нађем на интернеру неки одговор који би ме задовољио.
Jedan malo opširniji i duži, koji mislim da bi te zadovoljio, ako me razumeš:
http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_American#The_main_period_of_immigration
Evo nešto sa Wiki.
Ili možeš da pogledaš intro Mafie 2 za sažetu verziju, lololo.