mislim da bi trebalo otvoriti temu "kupujem-prodajem na vukajliji"
evo ja prvi da ponudim:
POVOLJNO PRODAJEM:
-Ideje za definicije (sa konceptom kako definicija treba da izgleda)
-Napisanu definiciju
-Informacije o tome ko je koga jebo i ko je ciji dupli (PROVERENO!!!)
-Mesto na nekom od buducih takmicenja, kao i eventualno propustanje u duelu
-Nalog bez pvt-a
-Nalog sa pvt-om
USLUGE:
-Lajkujem (pametno, da se ne provali) i hejtujem (opet pametno, da se ne provali)
-Agitovanje po sajtu i kod modova za nesto odabrano
-Branim jakim argumentima u raspravi na forumu i u komentarima
-Spemovanje ili trolovanje bilo cega
edit: SAMO ZA VUKAJLIJASICE - Seksualne usluge po zelji! Nezadovoljnim vracam od polovine do cele sume isplate (ovo samo za seksualne usluge)!
ZASTO DA ODABERETE BAS MENE?
Dugogodisnji staz na vukaljiji, sa procitanom masom definicija pre svega kvalitetnih autora, brojna poznanstva i uzivo i preko sajta, kakva/takva reputacija.
Odabrane definicije bez slihtanja ikom, solidan prosek.
Dobar student, sa malim novcanim primanjima (ovo da se sazalite).
Napisao sam poslednju Frenkijevu definiciju!
I jos mnogo toga!
http://www.dodaj.rs/f/3t/Ua/yhUSfZd/miljan.png
Vezujte lancima na stub srama!
Jebote, u skorije vreme nisam cuo za veci transfer. Momak je postao novi Loksi. I jos ovde podjebava nekog.
A jos kaze da je to bolje utrosen novac nego na alkohol i duvan. Koji maloumnik moras da budes da to izjavis? Idi uplati WoW, a ja cu za crvenu da uzmem ket, Camel i pice za mene i devojku ili ortaka.
I je l' tacno i da se odabrane placaju? Pa nije ni cudo sto mi neafirmisani autori ne postojimo.
Plaćaju se ja sam posrednik plati mi 1500 po definiciji i imaćeš odabranu!
EDIT Devetare uopšte nemaš smisla za biznis.Jel oćeš na tu ekskurziju ili nećeš :)
@janpi 500 + 200 + 300 din. Sta je problem? Pljuge i pice znas gde ima, ovo prvo iscimas se malo. Al' sad ce da poskupi kamel... PU!
Nemam za pljuge, a ovde se daje para na glupost.
@janpi 500 + 200 + 300 din. Sta je problem? Pljuge i pice znas gde ima, ovo prvo iscimas se malo. Al' sad ce da poskupi kamel... PU!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
mislim da bi trebalo otvoriti temu "kupujem-prodajem na vukajliji"
evo ja prvi da ponudim:
POVOLJNO PRODAJEM:
-Ideje za definicije (sa konceptom kako definicija treba da izgleda)
-Napisanu definiciju
-Informacije o tome ko je koga jebo i ko je ciji dupli (PROVERENO!!!)
-Mesto na nekom od buducih takmicenja, kao i eventualno propustanje u duelu
-Nalog bez pvt-a
-Nalog sa pvt-om
USLUGE:
-Lajkujem (pametno, da se ne provali) i hejtujem (opet pametno, da se ne provali)
-Agitovanje po sajtu i kod modova za nesto odabrano
-Branim jakim argumentima u raspravi na forumu i u komentarima
-Spemovanje ili trolovanje bilo cega
edit: SAMO ZA VUKAJLIJASICE - Seksualne usluge po zelji! Nezadovoljnim vracam od polovine do cele sume isplate (ovo samo za seksualne usluge)!
ZASTO DA ODABERETE BAS MENE?
Dugogodisnji staz na vukaljiji, sa procitanom masom definicija pre svega kvalitetnih autora, brojna poznanstva i uzivo i preko sajta, kakva/takva reputacija.
Odabrane definicije bez slihtanja ikom, solidan prosek.
Dobar student, sa malim novcanim primanjima (ovo da se sazalite).
Napisao sam poslednju Frenkijevu definiciju!
I jos mnogo toga!
http://www.dodaj.rs/f/3t/Ua/yhUSfZd/miljan.png
Odgovori Kseniji!!!
Vejv, da li je istina da si novcem od svoje stipendije lobirao da se namesti Prvi glas Srbije i samim tim postupkom Dzeriku ogadio isti?
Имаш поруку од Ксеније.
Помозите сиротом босанцу да оде на екскурзију, налог са једним дуплим од 2000 појена, ајмо аукција!
не’амнадимак има име. Миљан
лоло
Miljan.PNG :)
Da nisi ti onaj Miljan sa Noletove stranice :)
Vezujte lancima na stub srama!
Jebote, u skorije vreme nisam cuo za veci transfer. Momak je postao novi Loksi. I jos ovde podjebava nekog.
A jos kaze da je to bolje utrosen novac nego na alkohol i duvan. Koji maloumnik moras da budes da to izjavis? Idi uplati WoW, a ja cu za crvenu da uzmem ket, Camel i pice za mene i devojku ili ortaka.
I je l' tacno i da se odabrane placaju? Pa nije ni cudo sto mi neafirmisani autori ne postojimo.
Не плаћају се одабране, не паламудите :Д
Ma napisao je neko pre par strana. Sad me nista ne bi zacudilo.
Plaćaju se ja sam posrednik plati mi 1500 po definiciji i imaćeš odabranu!
EDIT Devetare uopšte nemaš smisla za biznis.Jel oćeš na tu ekskurziju ili nećeš :)
Neafirmisani autori = autori koji nisu solventni.
pišaj po sirotinji!
Може и у натури.
jel mogu ja tebi crvenu a ti da mi kupis ovo? jel imas i kusur?
mada mozda je ket- kit ket?
Bolje da si napucao auto i kurčio se gradom.
Imam dva raznorazna pitanja. Moze li mi neko reci sta je uvreda u sledecoj recnici:
I drugo, od kad onaj ko je nekog istrolovao dobija ban, a da pritom onaj koji je istrolovan preti i ne dobije bandzu?
Ајд' олади мало, Газимудо, стварно.
Ајде, понуде, ајмо ајмо