kod mene bez crvene nema nista, zbog toga mi cudno. mislim dace ti i za 500 ali to je za pljugu.
ps svako trosi svoj novac kako zeli. ako je posteno zaradio neka brise dupe sa njima ako hoce, njegove su. i ja sam pusac ali sve dok neko pusi pljuge jednostavno nema prava da se zali na skupocu i krizu i t t.
Traži ti njemu kao da on tebi pozajmi, napravi se lud kao da si zaboravio da ti on duguje pa se posle kao nekad sjetiš kad ti već da pare. Ako ti ne posudi, to ti nije prijatelji i odjebi ga.
pa viđam lika često. Video sam ga da jednom završava nešto. Spustio glavu i izgubio se kada me je video. Sad mi upravo kenjao u razgovoru kako se trudi maksimalno i daje sve od sebe.
Kako bih pobio ljude koji pozajmljuju a znaju da ne mogu da vrate
кол'ко ми је жао што нисам учествовао у дискусији око рајдера! а још више ми је жао што не натрчах на човека да му понудим налог. гарант бих уз'о више од десет 'иљада.
Рајдер на великом одмору.
http://i.minus.com/ibkMe8tQpZX2PX.gif
kod mene bez crvene nema nista, zbog toga mi cudno. mislim dace ti i za 500 ali to je za pljugu.
ps svako trosi svoj novac kako zeli. ako je posteno zaradio neka brise dupe sa njima ako hoce, njegove su. i ja sam pusac ali sve dok neko pusi pljuge jednostavno nema prava da se zali na skupocu i krizu i t t.
Adebajor deli deci pare na ulici. Kolika tetovaža mož se uradi za te pare jbt.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/1045002_297485730396310_137664777_n.png
Ovo kupuje odabrane!
Kako istresti svoju lovu od poznanika koji ti je dužan a zadnji rok je prošao već?
Палијом.
Bez da se kasnije sudim sa njim ili tako nešto
Убијеш га и нећеш се судити са њим хехе
Па позовеш и тражиш му, и додаш оно педерско "НЕ БИХ ТИ ТРАЖИО АЛИ ТРЕБА МИ ЗА..."
Traži ti njemu kao da on tebi pozajmi, napravi se lud kao da si zaboravio da ti on duguje pa se posle kao nekad sjetiš kad ti već da pare. Ako ti ne posudi, to ti nije prijatelji i odjebi ga.
pa viđam lika često. Video sam ga da jednom završava nešto. Spustio glavu i izgubio se kada me je video. Sad mi upravo kenjao u razgovoru kako se trudi maksimalno i daje sve od sebe.
Kako bih pobio ljude koji pozajmljuju a znaju da ne mogu da vrate
кол'ко ми је жао што нисам учествовао у дискусији око рајдера! а још више ми је жао што не натрчах на човека да му понудим налог. гарант бих уз'о више од десет 'иљада.
неше, рећи ћу ти ја сутра, ако ми не врате кинту.
promena stanja. Vratiće u delovima, počevši od sutra
А која кинта је у питању?
nije bitno...
Neše, takvi su dužni svuda tako da zaboravi na pare.
Aj' ukratko, o čemu se radi?
Da ne listam džabe prethodnih 10 strana.
Tako već može.
Neše uzmi mu robu u toj vrijednosti. Ako možeš uzmi neki bolji android pošto te taj jebe :)
Bolje robom nego ovako, teško ćeš sve dobiti.
vejvrajder kupio prolazak na takmičenju od rosonerija