Разноразно питање

1. ko zna zašto je to dobro... :)
    Elem, kad već pomenusmo filmove na Pink Premijumu sad ima dobar film - Hide and Seek (Žmurka)... Savetujem. :)

2. ja čitav dan slušam Kurtovića i Zabranjeno pušenje... temporalna nostalgija...

3. http://babytuna.net/wp-content/uploads/2013/01/jjjeee.jpg

Šalabajzeru, probaj ovo dvoje mjesec, dva. Super je. Može svakodnevno da se koristi, ako imaš potrebe, mada ne vjerujem, jer produži vrijeme između dva pranja. Možeš ih naći samo u apoteci. Na biljnoj bazi.

4. ja čitav dan slušam Kurtovića i Zabranjeno pušenje... temporalna nostalgija...

http://www.youtube.com/watch?v=6z04Y4-Lrs4

đe me nađe, saću se na njih prešaltat..
    a sljedeće sedmice je sejo kod nas na bir festu :)

5. što se ovaj levi ovako sumnjivo peni...

6. Cenim da onaj ko se išorao u njega popio koje pivo više...

7. Модератори, шта мислите о идеји да се откључа тема за предлагање одабраних?

8. mislim da bi trebalo da otključaju samo zato što nisi otvorio novu temu i nazvao je "PREDLOG". hvala ti na tome.

9. Модератори, шта мислите о идеји да се откључа тема за предлагање одабраних?

Podržavam.
    Ona je zaključana zbog trebljenja u svrhu izbora, ali je to sve sada suspendovano zbog ovih tekućih takmičenja. A mnogi nalete na dobru defku i hteli bi to da podele na forumu, na regularan način.
    Ili da ona stara ostane zamrznuta, pa da se otvara nova, a?

10. Šalabajzeru, probaj ovo dvoje mjesec, dva. Super je. Može svakodnevno da se koristi, ako imaš potrebe, mada ne vjerujem, jer produži vrijeme između dva pranja. Možeš ih naći samo u apoteci. Na biljnoj bazi.

Probaću, čisto radi promjene, iako, ponavljam, nemam problema sada. Fala.

11. ja sam pitala pre neki dan a neko (mislim Remac) rekao istorijsko NJET još.

12. Шта спречава модераторе да опет отворе тему с предлозима за насловну?

13. Koliko se ja sećam, to je Zyclonov projekat, a on je zauzet takmičenjem. Otvoriće je kad nađe za shodno i kad bude imao vremena, štekujte predloge.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.