Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja bi više volio da se nastavi onaj autorski izbor za naslovnu. Da se počiste malo oni silni predlozi, pa opet Jovo nanovo sa predlaganjem...
Pa to on i radi, ali smo ga sad nabili u bure sa ovim takmičenjima, kapiram da glavu ne podiže...
A koliko sam skontao i nije baš uvek bilo regularno - dogovaraju se autori - ja tebi, ti meni...
ne sekiraj se za to, takvi se pročiste, čak sam i ja pri kraju modovanja još malo zakačio brisanje takvih predloga...
ZAŠTO KONOBAR UZME PRAZNU PEPELJARU, PA JE STAVI NA PUNU, PA IH OBJE STAVI U TACNU, PA VRATI PRAZNU PEPELJARU NA STO, KAD MOŽE DA UZME SAMU PUNU PEPELJARU, STAVI JE NA TACNU I S TACNE UZME PRAZNU I STAVI JE NA STO???
El ima jednu il vise pepeljara na tacni :)
Ako ima jednu valjda sa svakog stola isprazni u tu sto mu je na tacni..
Inace ovako morao bi 10 pepeljara da nosi, a to mu zauzima mesta za case, flase ili sta vec.
Prosto objašnjenje, kada stavi praznu pepeljaru na punu onda se pepeo iz pune ne može prosuti, a kada bi uzimao samo punu, postoji šansa da se prospe pepeo ili da izleti malo pa da se razleti po poštenim gostima, što svakako nije lijepo.
Nadam se da si sad bolji čovjek zbog ove informacije.
da ne tražim temu, jel beše ima neka defka gde u primeru piše nešto tipa ''najjači sam u gradu a i u ulici'', tako nešto
Posto sam cuo da automobil moze da bude rupa bez dna..
I eto razmisljam dosta vec.. Koji auto da uzmem..
Oko 1500-2000 evra...
Za te pare (bilo bi pozeljno) da ima servo i air bag-ove, da se ne kvari cesto, da ima delova, da nisu skupi.. I da je pouzdan, da me ne ostavi na pola puta, posto sam 'pak jos mlad vozac i ne znam da baratam nisacim ispod haube..
Tako da, moze neko da mi preporuci neki dobar auto u tom cenovnom rangu, i takvim osobinama? (nemci pre svega, mada i drugi dolaze u obzir)
Bolje da si otvorio posebnu temu. Kad su za psa onoliko postovali, ovde će biti bar duplo više savetnika. :)
U pravu si ness :)
Hahahahaha, dobar si, Sale... Ono što kažu - ti bi da se karaš, a da ti ne uđe... lololo :)
http://www.speedmasti.com/wp-content/uploads/2008/01/tata-nano-11.jpg
Sto to :)
za tu cenovnu zonu možeš naći samo auto koji ima lako dostupne delove, sve ostale uslove možeš zaboraviti...
Bruce, ovo onaj najjevtiniji auto...
Iskreno, ja bih uzeo Opel Kadet :)
Imam vec jedan i super je da kucnem u drvo :cuka u drvo: nema uopste problem sa motorom :)
Nego, ja ipak zelim neki moderniji i sigurniji auto..
ako nista bar servo da ima...
Evo Brus ti je objasnio... Jbg, malo je 1500-2000e... :/
A jebiga, ja bih odvojio vise :)
Ali dobro.. valjda ima do tu fin auto..
za te pare, Opel Kadet ne mlađi od 20 godina, ali ništa od servoa, erbegova, nekvarljivosti, na tom konkretnom autu truli branici i pragovi itd...
ooo da, to odlicno znam..
Cale uradio pre godinu ipo bas to i za sada je super..
i uzeo bih za sebe jedan doduse..
Nego.. Je l' moze nekako servo da se ugradi?