Разноразно питање

1. to je bio moj auto snova dok sam bio mlađi, sad čekam uslove da uzmem I30...

2. ODUSEVLJEN DARKWOOD DUBOM MAJKO MOJA!
    Pokidali na exitu.
    Interesuje me koja je to pesma sadrzi reci "ona cini savrseno jutro"?

3. http://www.sportske.net/sportska-oprema/juventus-trenerka_101.html
    Jel ko kupovao kad sa ovog sajta?
    Odnosno prebaci vas na ovaj sa sportske.net jer se tamo reklamiraju. Odlične cene, pazario bih dosta stvari, al me interesuje ima li neka caka, koliko je poštarina i sl.

4. Da li je moguće da je upravo odabrano 10 defki...?? :)

EDIT: Istom tom brzinom su i poskidane... lolololo

5. Сале, за те паре ово ти је идеално, то су раге које се не кваре, квалитетни су и немају превише џиџамиџа које могу да се кваре.

А има и коректну опрему, рецимо овај.
    - Airbag za vozača
    - Airbag za suvozača
    - Bočni airbag
    - Child lock
    - ABS
    - ESP
    - ASR
    - Kodiran ključ
    - Blokada motora
    - Centralno zaključavanje

http://www.polovniautomobili.com/oglas3629356/volkswagen_polo_14_16v/

6. e ponekad mi bezicni mis malo poludi i kursor sam seta levo desno, pa mi zajebano zbog igrica.Nije do baterije, stavio sam nove.sta li moze biti?

7. Kakva ti je podloga? Ume da napravi problem.

8. Događa se to i kada upadne neka dlačica unutra, pa pokriva IC senzor. Produvaj mišonju, duni ga malo odozdo i očisti history.

9. pa pretpostavio sam da je verovatno do toga al rekoh da pitam.izgubio sam podlogu pa stavim novine ispod.

10. izgubio sam podlogu pa stavim novine ispod.

lololo, koji si Alan Ford

11. Ako su novine masne od kobasica onda si debeli šef.

12. Produvaj mišonju, duni ga malo odozdo i očisti history.

Kako ovo zvuči.

13. probaj da skloniš mobilni barem dva metra od računara

14. Hahaha.
    Bruce, ti to ozbiljno?

15. Ozbiljni smo i Brus i ja. Ne znam zašto me nisi ozbiljno shvatio.

16. Tebe jesam, mada je ono zvucalo kako je zvucalo. A ovo za mobilni nisam znao a i nelogicno mi da mobilni utice tako da mislim da se vruce zajebava.

17. Ne zajebava se, konflikt sa mobilnim telefonom i bežičnim mišom je moguć.
    Dolazi do mešanja frekvencija.

18. Pa i mobilni salje neke talase, kao i mis, ali rade na razlicitim frekfencijama i tu dodje do smetnje :)
    Moguce da je to :)

19. Razmisljam se da li da uzmem Sony Experia E ili ZTE Blade G. Sony me mnogo vise privlaci jedino se dvoumim zbog kamere koja je 3,2mp, a na Blade je 5.Ni Blade ne deluje kao los telefon.Ima neko savet?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.