Разноразно питање

1. Uzmi Soni Ericson - Xperia, al uzmi neki malo bolji model... Moj ima kameru od 8mp, a što se tiče fona kao fona, ja sam pre-za-do-vo-ljan...
    Nadam se da sam ti pomogao makar malo... :)

2. Sta znam,ja to gledam u Telenoru one ponude od 1 dinar,a ta bi mi taman legla.Oko 1200 dindzi mesecno,150 minuta ka svim,1000 u telenoru,500 poruka i neogranicen internet sto mi je vrlo bitno.Ne trazim ja neki ultra dobar telefon nego se dvoumim izmedju ova dva jer su u istoj ponudi pa gledam da izvucem najbolje iz toga.Inace,citao sam nesto malo o tom Soniju i skroz mi se svidja,definitivno njega uzimam,ali moram da cekam do ponedeljka jer nemaju sad na lageru,bedak.

3. Ma ekstra su ovi Xperia. Tu nećeš da omaneš. Makar sam je prezadovoljan. Jedino, eto, možeš da dodaš nešto kinti da pa uzmeš neku malo bolju verziju Xperije...
    E, neka mi i rekao za ovaj postpejd paket, jer moram i ja sad uzeti za fax. :)

4. Je li wave, koji fon imas?

5. Moze li neko da mi kaze gde ima da se kupi fenjer/petrolejka?

Treba mi za kampovanje, dakle da radi na napalm.

6. Imaš u merkuru na bežanijskoj kosi.

7. Daleko jebem mu misa..
    Valjda ima u metrou,mada prosli put kad sam gledao imali samo one sto idu na zid tj elektricne, i neke kurceve solarne lampe..

Mozda ima na cajpiju tamo na onim delovima gde je svastara.. Jebe me sto ne znam u kojim bi tipovima radnje mogao da trazim fenjer

8. У гвожђарама пробај.

ЕДИТ: Или чак некој боље опремљеној пољопривредној апотеци.

9. Jos neko mi je rekao da probam u poljoprivrednoj apoteci..
    Fala, sad cu vidim ima li neka blizu mene

10. Имаш у Уради сам и таквим радњама, опет она Кика или Хоум центар ал ту су цене превисоке.

11. Kako klaustrofobicni ljudi idu u vece?

12. Moze li neko da mi kaze gde ima da se kupi fenjer/petrolejka?

Treba mi za kampovanje, dakle da radi na napalm.

Procunjaš na buvljaku, ili od nekog matorca tražiš da "kupiš", može da ti da i džabe.

13. Kako do CG (Budva) najekonomičnije? Busom je 25e, a čuo sam priče da vozom možeš za manje od soma da odeš do braće s Juga. Kao daš ovom kondukteru u Srbiji 600, i Crnogorcu za vinjak i to je to?

14. Kako klaustrofobicni ljudi idu u vece?

Neki veceovi imaju i prozore

15. А шта ако је на прозору мрежа за комарце?

16. ALO NE ZATRPAVAJ MI PITANJE

17. Kako do CG (Budva) najekonomičnije? Busom je 25e, a čuo sam priče da vozom možeš za manje od soma da odeš do braće s Juga. Kao daš ovom kondukteru u Srbiji 600, i Crnogorcu za vinjak i to je to?

Tačno je, ako rizikuješ. Šta znam, beovoz npr umesto karte od 200, daš kondukteru 100 kinti i cepaj. Nisam putovao vozom u CG, brat je išao vozom, ali on je platio. Znam da je bolji mnogo crnogorski voz on našeg. A sigurno da može da se mulja, ako ništa ponudiš, ako ne može platiš, pa šta ćeš.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.