Разноразно питање

1. Зато нам је и пропала железара. Овај.. Железница. Свеједно, све је пропало.

2. Ja sam mislio da taj voz više ne ide...

3. Зато нам је и пропала железара. Овај.. Железница.

Nisi mnogo pogrešio... :)
    A zamisli da nisu jedino preduzeće (železničko) koje posluje u Srbiji. Kako bi tek tad radilo da ne drže monopol...pif...
    Kad god idemo beovozom, jedan drug ima povlasticu (ćale mu radi u železnicama), drugi da sto, ja mučenik kupim na stanici. Šta ću, draže mi da platim punu nego da uzme lopov. Ali da može, MOŽE!

4. Jeste li primetili kako snajperi snajperišu čet i onda posle toga na forumu pišu o tome, a? A?

5. MUZDALOM TE UBODEM

6. Jeste li primetili kako snajperi snajperišu čet i onda posle toga na forumu pišu o tome, a? A?

Jel se to na mene odnosi? Ne znam kada sam ušao poslednji put na čet, a sećam se da sam pitao nešto za KK CZV temu, i otišao. Ako se na mene odnosi, ne razumem.

7. kakva je ovo fora sa ljudima sto se bude iz kome i pricaju druge jezike??
    ocu jaaaa!!

8. Гледају серије и остане им у подсвести, онда им се нешто откачи у глави и прешалтају се на турски.

9. Dio, nije fora vezana ni za koga, sprdnja, šega hehe.

10. Гледају серије и остане им у подсвести, онда им се нешто откачи у глави и прешалтају се на турски.

Jes...do juce njih par a od juce njih bar 3 clanka da sam video.
    Jedan postao Svedjanin, jedan Kinez...etc.

11. Ког се ђавола на упису на факс попуњава образац ШВ-20? И то још од Завода за статистику, јебало их сунце.

12. Da li na motore (one normalno, ne prdavce, skutere) pri registraciji ima neki porez na luksuz od 50 - 100 soma dinara?

13. Sale tiš na kraju bager kupiti :)

14. Ma pitam za u buduce :)
    Ne znaci to sto pitam da cu kupim motor odma :P

15. a da ti naučiš da koristiš gugl?

16. Lakse mi ovde nes.
    Ako neko ima motor dobijam onako informaciju iz prve ruke.

17. Imam ja u negde u šupi matori tomos pa ako oš mogu da ti dam da ideš da se momčiš.

18. Ne treba macore fala, ja ovo za u buducnos' pitam.

19. mož meteš korpicu napred pa lebac da nosiš.
    Razmisli o mojoj ponudi

20. Sa korpicom?
    Sto odma' nisi reko covece.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.