Nisi mnogo pogrešio... :)
A zamisli da nisu jedino preduzeće (železničko) koje posluje u Srbiji. Kako bi tek tad radilo da ne drže monopol...pif...
Kad god idemo beovozom, jedan drug ima povlasticu (ćale mu radi u železnicama), drugi da sto, ja mučenik kupim na stanici. Šta ću, draže mi da platim punu nego da uzme lopov. Ali da može, MOŽE!
Jeste li primetili kako snajperi snajperišu čet i onda posle toga na forumu pišu o tome, a? A?
Jel se to na mene odnosi? Ne znam kada sam ušao poslednji put na čet, a sećam se da sam pitao nešto za KK CZV temu, i otišao. Ako se na mene odnosi, ne razumem.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Зато нам је и пропала железара. Овај.. Железница. Свеједно, све је пропало.
Ja sam mislio da taj voz više ne ide...
Nisi mnogo pogrešio... :)
A zamisli da nisu jedino preduzeće (železničko) koje posluje u Srbiji. Kako bi tek tad radilo da ne drže monopol...pif...
Kad god idemo beovozom, jedan drug ima povlasticu (ćale mu radi u železnicama), drugi da sto, ja mučenik kupim na stanici. Šta ću, draže mi da platim punu nego da uzme lopov. Ali da može, MOŽE!
Jeste li primetili kako snajperi snajperišu čet i onda posle toga na forumu pišu o tome, a? A?
MUZDALOM TE UBODEM
Jel se to na mene odnosi? Ne znam kada sam ušao poslednji put na čet, a sećam se da sam pitao nešto za KK CZV temu, i otišao. Ako se na mene odnosi, ne razumem.
kakva je ovo fora sa ljudima sto se bude iz kome i pricaju druge jezike??
ocu jaaaa!!
Гледају серије и остане им у подсвести, онда им се нешто откачи у глави и прешалтају се на турски.
Dio, nije fora vezana ni za koga, sprdnja, šega hehe.
Jes...do juce njih par a od juce njih bar 3 clanka da sam video.
Jedan postao Svedjanin, jedan Kinez...etc.
Ког се ђавола на упису на факс попуњава образац ШВ-20? И то још од Завода за статистику, јебало их сунце.
Da li na motore (one normalno, ne prdavce, skutere) pri registraciji ima neki porez na luksuz od 50 - 100 soma dinara?
Sale tiš na kraju bager kupiti :)
Ma pitam za u buduce :)
Ne znaci to sto pitam da cu kupim motor odma :P
a da ti naučiš da koristiš gugl?
Lakse mi ovde nes.
Ako neko ima motor dobijam onako informaciju iz prve ruke.
Imam ja u negde u šupi matori tomos pa ako oš mogu da ti dam da ideš da se momčiš.
Ne treba macore fala, ja ovo za u buducnos' pitam.
mož meteš korpicu napred pa lebac da nosiš.
Razmisli o mojoj ponudi
Sa korpicom?
Sto odma' nisi reko covece.